Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Maamess 2017 väliala

Suur fotogalerii: Maamess 2017 väliala
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Tänavune Maamess on läbi. Messil näitas omi tooteid/teenuseid 500 firmat kümnest erinevast riigist, seda 60 000 ruutmeetril. Nüüd on aega vaadata neil kes ise messil hõivatud olid ja neil kes sinna ei jõudnud, fotosid toimunust.

Meie valik messi parimatest paladest:

Maamessi parimad palad: põllutehnikaMaamessi parimad palad: loomakasvatusMaamessi parimad palad: metsandus

 

Fotogalerii: Maamess 2017 väliala
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960