Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Intrac avas Tartus Põhjamaade moodsaima teeninduskeskuse

Intrac Eesti ASi juhatuse esimehe Tanel Teimanni sõnul on uus teeninduskeskus Põhjamaade moodsaim.
Foto: Ardo Holts
Eesti juhtivaid põllumajandus-, ehitus- ja metsamasinate müüjaid Intrac Eesti AS pidas 21. aprillil Tartus Maamessi raames maha oma uusima esinduse suure avamispeo.

Sündmusel osalesid ettevõtte suurkliendid. Külaliste meelt lahutas Singer Vinger, õhtut juhtis Urmas Vaino.

23 aastat Eesti turul tegutsenud Intraci esindused asuvad Tartus, Tallinnas, Pärnus, Jõhvis ja Kuressaares.Intrac esindab mitmeid ülemaailmseid brände: Massey Fergusoni traktorid, John Deere metsamasinad, Manitou teleskooplaadurid, Case ehitusmasinad ja BOMAG teede-ehitusmasinad.

Intraci uus hoone asetseb Eesti Maaülikooli ja Tartu Näituste messikeskuse ehk Maamessi toimumisala naabruses Rohelises Pargis, mis koondab esmakordselt Eestis põllumajandus- ja metsandusettevõtete büroo-, kaubandus- ja teenindushooned.. „Intrac katab kogu rasketehnika vajaduse, müüme nii Massey Fergusoni traktoreid, John Deere metsamasinaid, Manitou teleskooplaadureid, Case ehitusmasinaid kui BOMAG teede-ehitusmasinaid. Meie esindused on Eestis viies kohas. Lisaks masinate müügile pakume kvaliteetset teenindust,“ tutvustas firmat Teimann. Tartu esinduse asukohaga ja võimalustega mida uus hoone pakub, oli ta väga rahul. „Paiknedes Tartu linna piiril, oleme kergesti leitavad igale kliendile.“. „On ju teada see, et esimese masina müüb müügimees aga järgmised just järelteenindus. Viimase kolme aastaga, mil ma olen seda firmat juhtinud, on selles osas just suurimad muutused. Oleme reaalselt vahetanud välja kogu järelteeninduse meeskonna, sest põhimõtted ja lähenemine ei olnud varem see, mida ootasime – olime nagu ajale jalgu jäänud. Klient tahab täislahendust, ta tahab tegeleda oma asjadega ja meie tööks on tegeleda tema masinaga,“ rääkis Teimann, kes nüüdse meeskonnaga on saavutanud soovitud tulemuse.

Rõhk heal järelteenindusel

Intraci Tartu esinduse avamisele oli tulnud ka väliskülalisi. INTRAC Groupi juhatuse esimees Carl Leijonhielm tõi välja selle, et Tartu esindus on esimene Baltimaades, mis on rajatud väljaspoole riikide pealinnu. „See investeering võimaldab meil piirkonniti pakkuda parimat teenindust. Nii nagu hoone on ehitatud kvaliteetselt ja püsib kaua, saab olema ka meie koostöö pikaajaline,“ lausus Leijonhielm.John Deere Forestry äri- ja arendusjuht Pekka Leppänen oli samuti Eesti põllu- ja metsamehi tervitama tulnud. „Minu jaoks on kõige olulisemad just kliendid, neile mõeldes on see kõik ju siin tehtud. Lisaks headele masinatele, mida siit osta saab, on minu jaoks tähtsal kohal ka järelteenindus ja selle kvaliteet,“ lausus Leppänen, kes oli veendunud heas koostöös John Deere Forestry ja Intraci vahel.Massey Fergusoni Kesk-Euroopa ja Skandinaavia ärisuuna juht Jens Christian Otte tervitas külalisi lühidalt ja kinnitas eelpoolräägitut. „Uus keskus annab uued võimalused ja koos edasi minnes saadakse kindlasti veel paremaid tulemusi,“ täiendas Otte.

„Minu talu soetas 1998. aastal Eestis esimese Manitou teleskooplaaduri. Nüüd on mul juba neljas Manitou. Ütlen, et see on asendamatu abimees ja 19. aasta jooksul olen uurinud ka teiste konkurentide poolt pakutavat, aga paremat leidnud ei ole,“ ütles Musting ja kinkis Intrac Eestile oma esimese Manitou teleskooplaaduri passi. „Intraciga on olnud ülihea töine suhe - piimakarja pidamisel on oluline see, et tehnika toimiks alati ja kui on hädaolukord, siis saan just neilt kiirelt abi.“ Esimene Eestis registreeritud Manitou teleskooplaaduri pass läheb kaunistama Intraci Tartu esindust.

Praktikapartner rasketehnika vallas.

Intrac avas Tartus Põhjamaade moodsaima teeninduskeskuse
Foto: Ardo Holts
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960