Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UUES AMETIS: Bayer OÜ organisatsioonilised muudatused

Bayeris puhuvad uued tuuled.
Autor: Bayer OÜ
Bayer OÜ tegi mõned organisatsioonilised muudatused, nii muutusid alates 1. aprillist 2017 Virge Vasara, Janne Ehte-Tammiste ja Madis Vaheri tööülesanded.

Virge Vasar

kuuluvad rapsi, päevalille ja peedi kasvatusstrateegiad ning integreeritud tootelahendused Ida-Euroopa riikides Baltikumist Serbiani ning Ungarist Venemaani. Bayer'i Ida-Euroopa kontor asub Varssavis, kuid 2017. aasta lõpuni jätkab Virge Bayer OÜ ruumides Tallinnas.Janne Ehte-Tammiste

Tema töökohustuste hulka kuuluvad teraviljade tooteportfelli ja müügistrateegia kujundamine Eestis,Lätis ja Leedus ning Bayer'i toodete turundus Eestis. Paralleelselt jätkab Janne ka suurklientide juhinaEestis, suheldes tihedalt Bayer'i edasimüüjatega ja tegeledes põllumeestele suunatudnõustamistegevusega.Madis Vaher

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616