Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 27. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aiandusliit valis uue juhatuse

Aiandusliit valis uue juhatuse
Autor: Postimees/Scanpix
Märtsi lõpus toimunud Eesti Aiandusliidu üldkoosolek valis uue juhatuse. Uued liikmed on Paavo Otsus ja Veiko Pak.

Üldkoosolekul tänati kauaaegseid juhatuse liikmeid Kalle Reiterit Sagro Asist ja Priit Põldma't Maaülikoolist pikaaegse panustamise eest Liidu töösse juhatuse liikmena, kes otsustasid järgnevaks perioodiks mitte kandideerida ja anda võimalus uutele tulijatele. Nende panus Liidu töösse on olnud hindamatu.

Liidu juhatuse esimees Raivo Külasepp avaldas lootust, et Reiter ja Põldma jätkavad liidu tegemistes kaasa rääkimist sama aktiivselt kui enne.Eesti Aiandusliidu uus juhatus tegutseb järgneval kolmel aastal koosseisus:Juhatus

Juhatuse esimees: Raivo Külasepp, Grüne Fee Eesti ASJuhatuse aseesimehed: Paavo Otsus, Aran PM OÜ ja Indrek Naudi, Hansaplant OÜJuhatuse liikmed: Ene Kiudsoo, Baltic Agro AS ja Veiko Pak, Kadarbiku Köögivili OÜ. 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616