Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KUTSE: Registreeru Viljelusvõistlusele 2017

KUTSE: Registreeru Viljelusvõistlusele 2017
Autor: Postimees/Scanpix
Võistluse eesmärk on leida uusi teadmisi, ideid, eeskujusid ja kogemusi, kuidas suurendada viljakasvatuse kasumlikkust Eestis. Võitjate väljaselgitamisel võetakse arvesse nii saagikust, kvaliteeti kui ka tulukust.

Selleks, et osaleda:

• Valige välja oma parim põld, mille pindala on vähemalt 10 hektarit;• Registreerige võistluspõld enne 1. juunit kodulehel www.viljelusvoistlus.ee või saatke avaldus meiliaadressile [email protected];• Osaleda võib kuni kahe erineva kultuuriga. Kõik võistluspõllud tuleb registreerida eraldi;• Hoidke käepärast nii tänavune kui eelmise aasta põlluraamatu väljavõte ning põllumassiivi katastrinumber mullaanalüüside tegemiseks;• Deklareerige kasvuperioodi lõpuks võistluspõllul tehtud kulutused.Erapooletud eksperdid tutvuvad võistlusele esitatud põldudega ja nendel rakendatud agrotehniliste võtetega juulis ning osalevad hiljem ka saagikuse ja kvaliteedi määramisel. Tulemusi ja kogemusi vaadeldakse novembris pidulikul lõpuseminaril Türil.Viljelusvõistlust korraldavad Maaleht, MES Nõuandeteenistus, Baltic Agro

Scandagra

Oilseeds

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616