KUTSE: Registreeru Viljelusvõistlusele 2017

KUTSE: Registreeru Viljelusvõistlusele 2017  Foto: Postimees/Scanpix

Võistluse eesmärk on leida uusi teadmisi, ideid, eeskujusid ja kogemusi, kuidas suurendada viljakasvatuse kasumlikkust Eestis. Võitjate väljaselgitamisel võetakse arvesse nii saagikust, kvaliteeti kui ka tulukust.

Selleks, et osaleda:

• Valige välja oma parim põld, mille pindala on vähemalt 10 hektarit;• Registreerige võistluspõld enne 1. juunit kodulehel www.viljelusvoistlus.ee või saatke avaldus meiliaadressile lii.sammler@maaleht.ee;• Osaleda võib kuni kahe erineva kultuuriga. Kõik võistluspõllud tuleb registreerida eraldi;• Hoidke käepärast nii tänavune kui eelmise aasta põlluraamatu väljavõte ning põllumassiivi katastrinumber mullaanalüüside tegemiseks;• Deklareerige kasvuperioodi lõpuks võistluspõllul tehtud kulutused.Erapooletud eksperdid tutvuvad võistlusele esitatud põldudega ja nendel rakendatud agrotehniliste võtetega juulis ning osalevad hiljem ka saagikuse ja kvaliteedi määramisel. Tulemusi ja kogemusi vaadeldakse novembris pidulikul lõpuseminaril Türil.Viljelusvõistlust korraldavad Maaleht, MES Nõuandeteenistus, Baltic Agro

Scandagra

Oilseeds

 

Jaga lugu:
Seotud lood

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150