Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 9. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VTA arutas loomakaitsjatega tõhusamaid vihjetele ja rikkumistele reageerimise võimalusi

VTA arutas loomakaitsjatega tõhusamaid vihjetele ja rikkumistele reageerimise võimalusi
Foto: Postimees/Scanpix
Veterinaar- ja Toiduamet tutvustas Eesti Loomakaitse Liidu, Eesti Loomakaitse Seltsi ning loomade eestkoste organisatsiooni Loomuse esindajatele uuenevat vihjete esitamise ja menetlemise korda ning erinevate osapoolte võimalikku kaasatust, mis aitab tulevikus operatiivsemalt reageerida ka loomade väärkohtlemise juhtudele.

„Loodame loomakaitse organisatsioonidega koostööd teha eelkõige rikkumiste avastamise osas. Samuti saame teha koostööd lemmikloomapidajate harimises loomapidamise nõuete osas, et ennetada võimalikke rikkumisi. Ära unustamata tagajärgedega tegelemist, tuleb rohkem tähelepanu pöörata põhjustele, tegeleda ennetamisega“ ütles Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda.

Toitu, loomi ja loomakaitset puudutavaid kaebuseid saab esitada e-posti teel [email protected], täites vastava vormi meie kodulehel http://www.vet.agri.ee/?op=ask3 või helistades telefonil 605 4750 (vastab automaatvastaja).

Kaebus peab sisaldama võimalikult täpset kirjeldust kaebuse kohta, võimalusel ka fotot, võimalikult täpset sündmuse aadressi ning sündmuse juhtumise kuupäeva. Vajalik on ka kaebuse esitaja nimi ning kontakt, et saaksime vajadusel küsida täpsustavaid küsimusi. Vihje esitajale garanteeritakse anonüümsus.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960