Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 21. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamasin näitab, kuidas Forigo kivimatja-peenramoodustaja töötab

Maamasin näitab, kuidas Forigo kivimatja-peenramoodustaja töötab
Foto: Maamasin OÜ
Maamasin ja Betle Grupp korraldavad infopäeva, mille käigus saab näha töötamas Forigo kivimatjat-peenramoodustajat, tutvuda Irritec niisutussüsteemidega ning veenduda Agriplasti peenrakilede kõrges kvaliteedis.

Infopäev toimub 28.08.2017 Raja talus (Harjumaa, Saue vald, Tuula küla). Täpse asukoha leiad SIIT.

Päevakava: (Betle Grupp OÜ) tutvustab hinnatud Itaalia ettevõtete Irritec ning Agriplast tooteid. (Maamasin OÜ) tutvustab Forigo Roteritalia kivimatjat-peenramoodustajat ning ettevõtte kontseptsiooni. on Raja talu peremees ning tegelenud marjakasvatusega juba alates 1991. aastast. Aastate pikkused kogemused on näidanud, millele selles valdkonnas tähelepanu pöörata ning missugused seadmed ja materjalid tagavad parimad tulemused. Betle Grupp OÜ tootevalikust leiab eelpool nimetatud Irritec kastmissüsteemidele ja Agriplast peenrakiledele ka plastiktraadi piireteks ning tugedeks, katteloorid, linnuvõrgud jpm. on ettevõtte Maamasin OÜ omanik ning tegevjuht. Maamasina visiooniks on pakkuda kvaliteetseid ning tipptasemel tehnoloogiaga seadmeid - Maamasin esindab Forigo Roteritalia mullaharimisseadmeid, Danfoili ning Mazzotti taimekaitsepritse, Zavod Kobzarenka haagiseid, JFC kütusemahuteid, Hilltip universaalharju ning Jaguar pallipurustit.

11.00 Kogunemine; kohapeal pakutakse kohvi.11.30 Avasõna• Margus Tärn

Margus Mahoni

12.30 Kivimatja-peenramoodustaja töö demonstreerimine; kasutatakse Irritec ning Agriplast tooteid.Võimalus esitada küsimusi.KES ON KES?

Margus Tärn

Margus Mahoni

Anna oma tulekust teada hiljemalt 25. augusti õhtuks aadressil: [email protected].

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960