Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 21. august 2017

Maamasin näitab, kuidas Forigo kivimatja-peenramoodustaja töötab

Maamasin näitab, kuidas Forigo kivimatja-peenramoodustaja töötab
Autor: Maamasin OÜ
Maamasin ja Betle Grupp korraldavad infopäeva, mille käigus saab näha töötamas Forigo kivimatjat-peenramoodustajat, tutvuda Irritec niisutussüsteemidega ning veenduda Agriplasti peenrakilede kõrges kvaliteedis.

Infopäev toimub 28.08.2017 Raja talus (Harjumaa, Saue vald, Tuula küla). Täpse asukoha leiad SIIT.

Päevakava: (Betle Grupp OÜ) tutvustab hinnatud Itaalia ettevõtete Irritec ning Agriplast tooteid. (Maamasin OÜ) tutvustab Forigo Roteritalia kivimatjat-peenramoodustajat ning ettevõtte kontseptsiooni. on Raja talu peremees ning tegelenud marjakasvatusega juba alates 1991. aastast. Aastate pikkused kogemused on näidanud, millele selles valdkonnas tähelepanu pöörata ning missugused seadmed ja materjalid tagavad parimad tulemused. Betle Grupp OÜ tootevalikust leiab eelpool nimetatud Irritec kastmissüsteemidele ja Agriplast peenrakiledele ka plastiktraadi piireteks ning tugedeks, katteloorid, linnuvõrgud jpm. on ettevõtte Maamasin OÜ omanik ning tegevjuht. Maamasina visiooniks on pakkuda kvaliteetseid ning tipptasemel tehnoloogiaga seadmeid - Maamasin esindab Forigo Roteritalia mullaharimisseadmeid, Danfoili ning Mazzotti taimekaitsepritse, Zavod Kobzarenka haagiseid, JFC kütusemahuteid, Hilltip universaalharju ning Jaguar pallipurustit.

11.00 Kogunemine; kohapeal pakutakse kohvi.11.30 Avasõna• Margus Tärn

Margus Mahoni

12.30 Kivimatja-peenramoodustaja töö demonstreerimine; kasutatakse Irritec ning Agriplast tooteid.Võimalus esitada küsimusi.KES ON KES?

Margus Tärn

Margus Mahoni

Anna oma tulekust teada hiljemalt 25. augusti õhtuks aadressil: [email protected]

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616