• 25.08.17, 13:40
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Marjakasvatajad on oodatud õppepäevale

Kindel Käsi OÜ korraldab selleaastase marjakasvatuse õppepäeva 30. augustil 2017 Unipiha külas Tartumaal.
Marjakasvatajad on oodatud õppepäevale
  • Marjakasvatajad on oodatud õppepäevale
  • Foto: Kindel Käsi OÜ
Kõik huvilised on oodatud kella 9.00. Koolituse alus on kell 10.00 
Päevakava:
Hooaja kokkuvõte ja päevakava tutvustus - Valdis Kaskema, Kindel Käsi OÜ juht

Artikkel jätkub pärast reklaami

Uute maasikasortide saagikus ja viljade kvaliteet ning preparaadi Prestop mõju taimede elujõulisusele - Ulvi Moor, EMÜ dotsent
Uued aedmaasika sordid ja perspektiivsed aretused Hollandist - Philip Lieten, Holland
Uued aedmaasika sordid ja perspektiivsed aretused Itaaliast - Danilo Bernardini, New Fruits, Berrylab, Itaalia
Uued vaarikasordid - Valdis Kaskema ja Javier Marruffo, Viveros California, Hispaania
Prestopi kasutamise kogemused Soomest ja Eestist - Verdera OY esindaja, Soome
Väetise tootmise arengutest - Louis de Kort, Holland
Uute sortide tutvustus katsepõllul - Ulvi Moor
Toimuvad kõikvõimalike tööde demonstratsioonid, mida ilmaolud võimaldavad. Tehnikat esitlevad traktorimarkide New-Hollandi ja TYM esindajad.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Päev on osalejatele tasuta.
Anna oma osalemisest teada aadressil [email protected].
Õppepäeva asukoha ja lisainfo leiad SIIT.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele