Mecrost sai Stokker

Mecrost sai Stokker
Mecrost sai Stokker

Alates 5. septembrist 2017 on AS Mecro ärinimeks AS Stokker.
„Sooviga muutuda oma klientidele ja hankijatele arusaadavamaks ja selgemaks koostööpartneriks, otsustasime alates 2017. aasta sügisest võtta Eesti, Läti ja Leedu ettevõtetes ärinimena kasutusele nime Stokker,“ selgitas Stokker ASi tegevjuht Priit Prints.

AS Mecro on tegutsenud Baltikumis alates 1991. aastast, kasutades erinevates riikides ja ärivaldkondades erinevaid ärinimesid. 1997. aastal tõime turule kaubamärgi Stokker. Täna sümboliseerib Stokker kvaliteetseid tööriistu ja masinaid ning asjatundlikku teenindust.

Stokker müüb ja hooldab Eestis, Lätis ja Leedus professionaalseid tööriistu ja masinaid. Kontsernis töötab üle 500 inimese ning möödunud majandusaasta konsolideeritud käive oli 96,2 miljonit eurot. Kliendid tunnevad Stokkerit eelkõige läbi 32 Stokkeri tööriistakeskuse, mis teenindavad kliente 29 linnas Eestis, Lätis ja Leedus.  Lisaks Stokkeri keskustele on meil spetsialiseerunud müügi- ja hooldemeeskonnad järgmistes meie jaoks olulistes ärivaldkondades:

  • Põllumajandustehnika müük ja hooldus
  • Ehitusmasinate müük ja hooldus
  • Määrdeainete müük
  • Puhastustehnika müük ja hooldus
  • Keevitusseadmete müük ja hooldus
  • Garaažiseadmete müük ja hooldus
  • Tööriistade ning aiatehnika hulgimüük

Stokker on oma 26-aastase kogemusega usaldusväärne koostööpartner erinevatele tootmis- ja teenindusettevõtetele üle Baltikumi. Meie 8500 m2 laopinnaga logistikakeskus teenindab kõiki Stokkeri keskuseid ja meie edasimüüjaid kogu Baltikumis. Oma valdkonna suurim järelteenindusmeeskond tagab Stokkeri poolt müüdud seadmete muretu ekspluatatsiooni ja tütarettevõte Stokker Finance on asjatundlik abiline nii suurte kui ka väiksemate investeeringute tegemisel. Stokker AS on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Meie müügi- ja teenindusprotsess vastab ISO 9001:2015 kvaliteedistandardile.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised