Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mecrost sai Stokker

Mecrost sai Stokker
Foto: Äripäev AS
Alates 5. septembrist 2017 on AS Mecro ärinimeks AS Stokker. „Sooviga muutuda oma klientidele ja hankijatele arusaadavamaks ja selgemaks koostööpartneriks, otsustasime alates 2017. aasta sügisest võtta Eesti, Läti ja Leedu ettevõtetes ärinimena kasutusele nime Stokker,“ selgitas Stokker ASi tegevjuht Priit Prints.

AS Mecro on tegutsenud Baltikumis alates 1991. aastast, kasutades erinevates riikides ja ärivaldkondades erinevaid ärinimesid. 1997. aastal tõime turule kaubamärgi Stokker. Täna sümboliseerib Stokker kvaliteetseid tööriistu ja masinaid ning asjatundlikku teenindust.

Stokker müüb ja hooldab Eestis, Lätis ja Leedus professionaalseid tööriistu ja masinaid. Kontsernis töötab üle 500 inimese ning möödunud majandusaasta konsolideeritud käive oli 96,2 miljonit eurot. Kliendid tunnevad Stokkerit eelkõige läbi 32 Stokkeri tööriistakeskuse, mis teenindavad kliente 29 linnas Eestis, Lätis ja Leedus.  Lisaks Stokkeri keskustele on meil spetsialiseerunud müügi- ja hooldemeeskonnad järgmistes meie jaoks olulistes ärivaldkondades:

Põllumajandustehnika müük ja hooldusEhitusmasinate müük ja hooldusMäärdeainete müükPuhastustehnika müük ja hooldusKeevitusseadmete müük ja hooldusGaraažiseadmete müük ja hooldusTööriistade ning aiatehnika hulgimüük

Stokker on oma 26-aastase kogemusega usaldusväärne koostööpartner erinevatele tootmis- ja teenindusettevõtetele üle Baltikumi. Meie 8500 m2 laopinnaga logistikakeskus teenindab kõiki Stokkeri keskuseid ja meie edasimüüjaid kogu Baltikumis. Oma valdkonna suurim järelteenindusmeeskond tagab Stokkeri poolt müüdud seadmete muretu ekspluatatsiooni ja tütarettevõte Stokker Finance on asjatundlik abiline nii suurte kui ka väiksemate investeeringute tegemisel. Stokker AS on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Meie müügi- ja teenindusprotsess vastab ISO 9001:2015 kvaliteedistandardile.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960