15. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalatoodete müüja kasvatas käivet 40 protsenti

Kalatoodete müüja kasvatas käivet 40 protsenti
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Kalatoodete müüja Dtrim Grupp kasvatas käivet üle 40 protsendi ning teenis ligi 180 000 eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kalatoodete hulgimüügiga tegeleva Dtrim Grupp OÜ müügitulu kasvas 44 protsenti, 8,58 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes 13 protsenti, 179 414 euroni.

Mullu töötas firmas keskmiselt 15 inimest, seda on aasta varasemast ühe võrra rohkem. Käive töötaja kohta suurenes 34 protsenti, 571 927 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 8 protsenti, 823 euroni kuus.

Tegevusaruandes ettevõtte juhtkond majandustulemusi ei kommenteerinud.

Ettevõtte omanikud on Kalle Tuhk (50 protsenti) ja Dmitry Bulavin (50 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. Eelmisel aastal võeti firmast 75 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti omale dividende 63 600 eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960