Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaeluminister külastab Läänemaa maaettevõtjaid

Maaeluminister külastab Läänemaa maaettevõtjaid
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Maaeluminister Tarmo Tamm külastab täna Läänemaa maaettevõtjaid ja kohtub Ridalas sealse rahvaga.

Minister Tarmo Tamm ütles, et külastab Läänemaad ministri ametis esmakordselt. „Maaeluministeeriumi ei ole võimalik juhtida vaid pealinna kabinetist. Mõistmaks kuidas maaettevõtjatel ja –inimestel läheb, tuleb inimeste juurde mina ning silmast silma nii murekohti kui ka õnnestumisi arutada,“ lisas minister.

Ennelõunal külastab maaeluminister Tamm piimatootmise ja karjakasvatusega tegelevat OÜd Nigula Piim ja kohtub Ridala vallas rahvaga.

Pärastlõunal võõrustab ministrit Uus-Vainu mahetalu peremees Raido Raba ja OÜ Arne Tamm ja Westfarm OÜ juht Arne Tamm, kes tegeleb teravilja- ja karjakasvatusega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960