Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta konsulent 2017 on Jüri Mets

Aasta konsulent 2017 on Jüri Mets
Foto: Maaelu Edendamise Sihtasutus
8. detsembril kuulutati Viljandimaal Vana-Võidus välja Aasta konsulent 2017, kelleks on loomakasvatuse, nõuetele vastavuse, töötervishoiu ja tööohutuse konsulent Jüri Mets.

Aasta konsulendiks tunnistatud Jüri Mets tegutseb konsulendina peamiselt Tartumaal, kuid nõustab kliente ka ümberkaudsetes maakondades. Lisaks loomakasvatusele annab ta nõu ka töötervishoiu ja tööohutuse valdkonnas ning nõuetele vastavuse alal.

"Jüri Mets on mitmekülgsete teadmistega kogenud konsulent, kes nõustab väga erinevaid kliente üle kogu Eesti. Kolleegi ja inimesena on Jüri avatud, abivalmis ja teisi innustav, just nii nagu üks hea konsulent olema peabki,“ iseloomustas Aasta konsulenti Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõuandeteenistuse juht Leho Verk.Jüri Mets saab aasta konsulendi tiitli juba teist korda, esimest korda tuli tiitel aastal 2007. Lisaks konsulendi tööle kasvatab Jüri ise hobikorras hobuseid.Klientide hinnangul on Jüri eesmärgile pühendunud, laialdaste teadmistega, küsimustele ja probleemidele lahendusi otsiv konsulent. Kolleegid iseloomustavad teda kui innustava, konkreetset ja sõbralikku konsulenti, kes jõuab edukalt tegeleda mitme erineva alaga.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ning MESi töötajate hinnangud kandidaatide töö kvaliteedile, klientidelt saadud tagasiside ja 2017.a sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960