Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Agro Latvia investeerib Tukuma Straume aktsiatesse

Baltic Agro Latvia investeerib Tukuma Straume aktsiatesse
Foto: Danish Agro
Danish Agro gruppi kuuluv Baltic Agro Latvia sõlmis kokkuleppe omandamaks 60% Läti põllumajandusettevõtte Tukuma Straume aktsiatest.

Ettevõttel on plaanis omandada lähiajal ka ülejäänud 40% osalust. Tehing sõltub Läti ametiasutuste heakskiidust.

Tukuma Straume on traditsiooniline põllumajandusfirma, kus töötab 85 inimest. Firma alustas tegevust 1977. aastal kari- ja koduloomade sööda tootmisega. Töödeldakse ja ladustatakse ka teravilja. Hetkel on ettevõtte peategevusalaks koeratoitude tootmine DOGO kaubamärgi alt.

"Oleme väga rahul sõlmitud tehinguga, see täiendab meie praeguseid tegevusi ja avab uusi võimalusi Läti põllumajandustootjatega kauplemiseks. Tukuma Straume omandamine annab meile suurema kohaloleku turul, muudab meie tootmistegevuse paindlikumaks ja tõstab meie söödatootmismahtusid,“ ütles Danish Agro tegevjuht Henning Haahr tehingut kommenteerides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960