Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. jaanuar 2018

Baltic Agro Latvia investeerib Tukuma Straume aktsiatesse

Baltic Agro Latvia investeerib Tukuma Straume aktsiatesse
Autor: Danish Agro
Danish Agro gruppi kuuluv Baltic Agro Latvia sõlmis kokkuleppe omandamaks 60% Läti põllumajandusettevõtte Tukuma Straume aktsiatest.

Ettevõttel on plaanis omandada lähiajal ka ülejäänud 40% osalust. Tehing sõltub Läti ametiasutuste heakskiidust.

Tukuma Straume on traditsiooniline põllumajandusfirma, kus töötab 85 inimest. Firma alustas tegevust 1977. aastal kari- ja koduloomade sööda tootmisega. Töödeldakse ja ladustatakse ka teravilja. Hetkel on ettevõtte peategevusalaks koeratoitude tootmine DOGO kaubamärgi alt.

"Oleme väga rahul sõlmitud tehinguga, see täiendab meie praeguseid tegevusi ja avab uusi võimalusi Läti põllumajandustootjatega kauplemiseks. Tukuma Straume omandamine annab meile suurema kohaloleku turul, muudab meie tootmistegevuse paindlikumaks ja tõstab meie söödatootmismahtusid,“ ütles Danish Agro tegevjuht Henning Haahr tehingut kommenteerides.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751