Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Enne jaanipäeva Eesti toidust
Enne jaanipäeva Eesti toidust
Foto: Postimees/Scanpix
Mis on see päris Eesti toit – kas Eestis töödeldud ja pakendatud või see, mis on tehtud kohalikust toorainest, siin töödeldud ja pakendatud?
Just sellele küsimusele otsisid täna Äripäeva raadios vastuseid Grüne Fee Eesti ASi juht, Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp ja Sentafarmi perenaine, MTÜ Liivimaa Lihaveis üks eestvedajaid, Liivimaa Lihasaaduste Wabrik OÜ juht Katrin Noorkõiv..
Saadet juhtis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo. Saadet „Kasvupinnas“ toetab Bayer
Kuula saadet!