• 21.06.18, 17:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Enne jaanipäeva Eesti toidust

Mis on see päris Eesti toit – kas Eestis töödeldud ja pakendatud või see, mis on tehtud kohalikust toorainest, siin töödeldud ja pakendatud?
Enne jaanipäeva Eesti toidust
  • Enne jaanipäeva Eesti toidust
  • Foto: Postimees/Scanpix
Just sellele küsimusele otsisid täna Äripäeva raadios vastuseid Grüne Fee Eesti ASi juht, Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp ja Sentafarmi perenaine, MTÜ Liivimaa Lihaveis üks eestvedajaid, Liivimaa Lihasaaduste Wabrik OÜ juht Katrin Noorkõiv..
Saadet juhtis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo. Saadet „Kasvupinnas“ toetab Bayer

Artikkel jätkub pärast reklaami

Kuula saadet!
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele