Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 25. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agri Partner kutsub demopäevale

Househam iseliikuv taimekaitseprits
Foto: Agri Partner OÜ
Househam iseliikuva taimekaitsepritsi demopäev toimub 4. juulil Läänemaal Linnamäe külas, Arne Tamme põldudel.

Päeva jooksul on kõikidel huvilistel võimalus tutvuda Househam AirRide 5000 iseliikuva taimekaitsepritsiga. Pritsi paagi maht on 5000 liitrit, poomi laius 30 meetrit ja pritsil on automaatroolimne.

Päevakava:.Vaata asukohakaarti SIIT

• 10.30 Saabumine ja hommikukohv• 11.00 Tervitussõnad - Argo Kukk, Agri Partner OÜ• 11.10 Arne Tamm OÜ tegemised - Arne Tamm• 11.30 Househam AirRide tutvustus - Andrei Botnari, Househam Sprayers Ltd.• 12.00 Lõuna• 12.30 AirRide 5000 põlludemo• 15.00 Arutelu ja päeva lõpetamineToimumise aeg: 04. juuli 2018 kell 10.30

Toimumise koht: Läänemaa Linnamäe küla Kruundi

Vajalik eelnev registreerimine SIIN

Registreerimine avatud kuni 02.07.2018!Lisainformatsioon päeva kohta: Risto Massur, tel.5053076, [email protected]

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960