Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva raadios: põud nurjab saagid

Äripäeva raadios: põud nurjab saagid
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna,16. augustil, kell 15.00 saab kuulata Äripäeva raadiost taas põllumajandussaadet „Kasvupinnas“. Sel korral on teemaks põud ja sellest tingitud söödanappus.

Saate külalisteks on Alltech Estonia juhataja Pilleriin Puskar ja AS Metsaküla Piim juht Jaan Metsamaa. Vestlust juhib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo.

Põud on räsinud me põlde, teraviljasaagid on vahemikus 0,5-7 tonni hektarilt, silo on saadud teha maksimum 40% vajaminevast kogusest, hein ei kasva kuidagi neis põuastes oludes. Lühidalt pole sööta, mida anda loomadele. Saates otsitakse vastust mida veel annaks teha ja milline peab olema kriisiplaan, et kuidagi keeruline talv üle elada.

Äripäeva raadiot saad kuulata SIIT. Saade on eetris kell 15.00 ja kordus on kell 19.00. 

Saadet toetab Bayer OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960