Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. september 2018

Maaülikool ja Baltic Agro kutsuvad osalema konkursil

Maaülikool ja Baltic Agro kutsuvad osalema konkursil
Autor: Postimees/Scanpix
Toetamaks põllumajandushariduse omandamist kuulutab Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fond koos Baltic Agro ASiga välja konkursi „Baltic Agro stipendium“.

Osaleda saab järgmiste uurimisteemadega:

• Taimetoitainete tasakaal põllul ja aias;

• Loodushoidlik taimekaitse;• Söötmine ja looma tervishoid;• Bioenergeetika;• Põllumajanduslikud teenustööd.Osaleda võib nii tehtavate uurimistöödega kui ka alles planeeritavate teemadega. Kriteeriumiks on see, et teema oleks uudne, praktiliselt rakendatav ja üldsusele huvipakkuv.Stipendiumite suurus: 500 eurot teemale.Taotlused teemade ülevaatega ühel A4 lehel saata hiljemalt 22. oktoobril 2018 aadressidel [email protected] ning [email protected]öid hindab AS Baltic Agro ja Joosep Tootsi Fondi ühisžürii. Stipendiumite pidulik üleandmine toimub novembris.Stipendiumitega toetatud uurimismaterjale on Baltic Agro-l õigus kasutada õppepäevadel, koolitustel ja trükistes.Küsi lisainfot aadressil [email protected] või telefonil 53 455 996.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751