Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Lätilt

Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Lätilt
Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Lätilt

Eesti Aiandusliidu V Visioonikonverents, mis võtab kokku lõppeva aiandusaasta, toimub täna, 1. novembril, Pärnus Strand hotelli konverentsikeskuses.

Konverentsi koostööpartner on sel aastal Läti Suursaatkond Eestis ja tegemist on aiandusvaldkonna aasta suursündmusega. Konverentsil otsitakse vastust küsimusele – kuidas saada oma valdkonna tipptegijaks? Eesti aiandustootjate tulevikuvõimaluste üle arutlevad Läti ja Eesti spetsialistid ning valdkonna arvamusliidrid.

“Aiandusliidul on selja taga väärikas ajalugu. Koos oma liikmete ja koostööpartneritega proovime heita pilgu silmapiiri taha ja mõtiskleda kohaliku aiandustootja võimaluste üle tulevikus. Konverents koostöös hea partneri Läti Suursaatkonnaga annab selleks suurepärase võimaluse, kuna headelt naabritelt on alati midagi õppida,”  ütles Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp.

Eesti Aiandusliit kõige suurem ja laiapõhjalisem aiandussektori organisatsioon, mis ühendab haridus- ja teadusasutusi, aiandustootjaid, maastikuehitajaid ja sisendite tarnijaid. Liidul on üle 70 liikme. Liitu kuuluvad ettevõtted toodavad ca 90% kodumaisest puu- ja köögiviljast ning annavad tööd ca 700 inimesele.

Konverentsi programm on leitav SIIT.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised