Suur fotogalerii: puidutöösturid kogunesid Tallinnas

Puidutöösturid kogunesid Tallinnas
Puidutöösturid kogunesid Tallinnas

Oktoobri kuu viimasel päeval kogunes üle saja puidutöösturi ja metsamajandaja Tallinnas, et maha pidada sektoripõhine konverents „Puidutööstuse Äriplaan 2019“. Konverentsi korraldas Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee.

Konverentsipäeva vedas Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik. Riigi nägemuse sektori hetkeolukorrast ja soovitused järgnevaks aastaks edastas Keskkonnaministeeriumi asekantsler Marku Lamp. Laiema majanduspildi ja selle seosed sektoriga tõi kuulajateni SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Peale neid kahte ettekannet selgus Äripäeva Puidutööstuse esiviisik.

Peale lõunat vaadati Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepneri abiga üle tooraine turul toimuv. Klinkmann Eesti ASi müügijuht Urmas Polli selgitas, kuidas tänapäevane tehnoloogia saab teha puidutöösturi elu mugavamaks ja tööprotsessid efektiivsemaks. Advokaadibüroo TRINITI vandeadvokaat Siim Maripuu jagas varumis- ja tarnelepingute sõlmimisel head nõu.

Päeva lõpetasid ettevõtjad - Ühinenud metsaomanikud MTÜ juhatuse liige Olavi Udam ja Peetri Puit OÜ juhatuse liige Peeter Peedomaa - kes läbi oma tegemiste rääkisid järgmise aasta plaanidest.

Konverentsi ettekande leiad SIIT.

Täname kõiki osalejaid ja ürituse toetajaid!

Konverentsi toetjad
Konverentsi toetjad

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised