Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: puidutöösturid kogunesid Tallinnas

Puidutöösturid kogunesid Tallinnas
Foto: Aare Hindremäe
Oktoobri kuu viimasel päeval kogunes üle saja puidutöösturi ja metsamajandaja Tallinnas, et maha pidada sektoripõhine konverents „Puidutööstuse Äriplaan 2019“. Konverentsi korraldas Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee.

Konverentsipäeva vedas Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik. Riigi nägemuse sektori hetkeolukorrast ja soovitused järgnevaks aastaks edastas Keskkonnaministeeriumi asekantsler Marku Lamp. Laiema majanduspildi ja selle seosed sektoriga tõi kuulajateni SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Peale neid kahte ettekannet selgus Äripäeva Puidutööstuse esiviisik.

Vaata, kes on tänavu parimad puidutöösturid

Õigeaegne investeering viis esikolmikusse

Kasumlik vineeritehas töötab täisvõimsusel

Valitsus peaks tõsiselt peeglisse vaatama

Peale lõunat vaadati Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepneri abiga üle tooraine turul toimuv. Klinkmann Eesti ASi müügijuht Urmas Polli selgitas, kuidas tänapäevane tehnoloogia saab teha puidutöösturi elu mugavamaks ja tööprotsessid efektiivsemaks. Advokaadibüroo TRINITI vandeadvokaat Siim Maripuu jagas varumis- ja tarnelepingute sõlmimisel head nõu.

Päeva lõpetasid ettevõtjad - Ühinenud metsaomanikud MTÜ juhatuse liige Olavi Udam ja Peetri Puit OÜ juhatuse liige Peeter Peedomaa - kes läbi oma tegemiste rääkisid järgmise aasta plaanidest.

Konverentsi ettekande leiad SIIT.

Täname kõiki osalejaid ja ürituse toetajaid!

Konverentsi toetjad
Puidutööstuse Äriplaan 2019
Foto: Aare Hindremäe
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960