Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. detsember 2018

Äripäeva raadios: põllumajandustootjad kohtusid Tartus

Jaanihanso talu peremees Alvar Roosimaa
Autor: Hanna Marii Ilves

Täna kell 15.00 on Äripäeva raadios põllumajandussaade Kasvupinnas. Meenutame Põllumajanduse Äriplaani konverentsil kuuldut.

Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee korraldas 28. novembril, juba 5. korda, Tartus konverentsi põllumajanduse Äriplaan, kus sõna võtsid sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest.

Iga ettekanne oli omanäoline, hariv ja kindlasti kaasa mõtlema innustav. Tänases saates toome raadiokuulajateni kaks ettekannet. Esmalt räägib Jaanihanso OÜ juht Alvar Roosimaa sellest, mis toimub puuvilja, täpsemalt õunakasvatuses ja kuidas kodumaisest õunast valmistatud vahuvein jõuab maailma tipprestoranidesse. Saate teises osas aga võtab seakasvatuse teemadel sõna sektorit läbi ja lõhki tundev Viru Peekon OÜ juht Mati Tuvi.

Kuula saadet SIIT. Saade algab kell 15.00 ja saate kordus on kell 19.00. 

Saadet toetab Bayer OÜ.

Vaata ka konverentsi fotogaleriid SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736