Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva raadios: põllumajandustootjad kohtusid Tartus

Jaanihanso talu peremees Alvar Roosimaa
Foto: Hanna Marii Ilves
Täna kell 15.00 on Äripäeva raadios põllumajandussaade Kasvupinnas. Meenutame Põllumajanduse Äriplaani konverentsil kuuldut.

Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee korraldas 28. novembril, juba 5. korda, Tartus konverentsi põllumajanduse Äriplaan, kus sõna võtsid sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest.

Iga ettekanne oli omanäoline, hariv ja kindlasti kaasa mõtlema innustav. Tänases saates toome raadiokuulajateni kaks ettekannet. Esmalt räägib Jaanihanso OÜ juht Alvar Roosimaa sellest, mis toimub puuvilja, täpsemalt õunakasvatuses ja kuidas kodumaisest õunast valmistatud vahuvein jõuab maailma tipprestoranidesse. Saate teises osas aga võtab seakasvatuse teemadel sõna sektorit läbi ja lõhki tundev Viru Peekon OÜ juht Mati Tuvi.

Kuula saadet SIIT. Saade algab kell 15.00 ja saate kordus on kell 19.00. 

Saadet toetab Bayer OÜ.

Vaata ka konverentsi fotogaleriid SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960