Äripäeva teemaveeb Põllumajandus.ee sai uue kujunduse

Äripäeva põllumajandusuudiste teemaveeb pollumajandus.ee sai endale uue kujunduse. Nüüd on võimalik lugeda põllumajanduse ja maaeluga seotud uudiseid ja kasulikke artikleid mugavalt nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Põllumajandus.ee veebil uus ja mugav kujundus  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Tegemist on vähemalt neljanda platvormiga Äripäeva ajaloos ja kindlasti ei jää see viimaseks. Tehnoloogia vallas on see asjade loomulik käik, kui tarkvara vananeb ja teatud regulaarsusega tuleb seda kas uuendada või täielikult välja vahetada.

Värskelt veebilehelt leiad mitmeid uuendusi. Tule ja uudista!

Hoidke meie teemaveebil silm peal, sest huvitavaid teemasid lisandub pidevalt. Liituge kindlasti ka iganädalase TASUTA uudiskirjaga, sest siis jõuab põnev info paremini teieni. Uudiskirjaga saate liituda SIIN.

Ka kõik head mõtted sisu osas on alati teretulnud. Võta meiega ühendust: meelika@pollumajandus.ee.

Jaga lugu:
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kerto Kangur
Kerto Kangurreklaamimüügi projektijuhtTel: 569 18 931