
- Leia põllutööde vahelt aega küsimustiku täitmiseks.
- Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Põllumajandusuuringute Keskus (PMA) alustas 27. märtsil ettevõtjate küsitlemist teadmussiirde teemal. Küsitlusele saab vastata 5. aprillini.
Veebiküsitluse eesmärgiks on uurida põllumajandustootjate arvamust kasutatavate teadmussiirde võimaluste kohta.
Veebiküsitluses osalemiseks saadeti kutse ligi 2 tuhandele põllumajandustootmise ja toidutöötlemise valdkonnas tegutsevale ettevõttele üle Eesti.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Veebiküsitluses osalemise üleskutse on saadetud valimisse sattunud ettevõtjatele igaühele personaalse lingina.
Teadmussiirde küsitluse põhifaktid:
•küsitlusse on kaasatud 2000 ettevõtet, fookuses on põllumajanduse ja toiduainetööstuse sektori ettevõtjad
•küsitlus on veebipõhine, valdavalt valikvastustega
•vastamine võtab aega kuni 10 minutit
•vastamist saab vajadusel katkestada ja jätkata sobival ajal, soovi korral saadetakse vastajatele küsitluse kokkuvõte e-postiga
•küsitlus viiakse läbi 27.03-5.04.2019
Teadmussiirde uuringu lühiinfo on avaldatud Põllumajandusuuringute Keskuse
veebilehel.
Hetkel kuum
Lõuna-Eestis on olukord kõige keerulisem
Artikkel jätkub pärast reklaami
Keskus kutsub ettevõtjaid, kes on valimis, leida aeg vastamiseks. Ette suur tänu!
Kogutud andmeid ei avaldata isikustatud kujul ning kasutatakse üksnes üldistatuna. Küsimustikule vastates on võimalus kaasa rääkida Maaeluministeeriumi poolt järgmise eelarveperioodi teadmussiiret toetavate meetmete planeerimisele.
Lisainfo ja kontakt:
Põllumajandusuuringute Keskus
Maamajanduse analüüsi osakond
Jäneda, Tapa vald 73602, Lääne-Virumaa
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.