Autor: Põllumajandus.ee • 11. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Eesti uus tegevjuht on Margus Venelaine

7. maist alustab Margus Venelaine tegevjuhina Scandagra Eesti AS-is, mis on üks juhtivaid põllumajandustoodete ja -teenuste pakkujaid Eestis.
Scandagra Eesti uus tegevjuht on Margus Venelaine
Foto: Scandagra Eesti AS

Margus Venelaine on üle 20 aasta töötanud erinevatel strateegilistel positsioonidel, millest viimased seitse HKScan Estonia Baltikumi kommertsdirektorina. Ta on õppinud Eesti Maaülikoolis metsanduse eriala.

Margus Venelaine: ”Olen väga õnnelik, et jätkan oma tööelu nimelt Scandagras. Senine amet on andnud palju teadmisi keerukas väärtusketis ja suuremahulises äris müügi ja turundusega toimetulekuks. Uus positsioon võimaldab kasutada seniseid kogemusi kogu organisatsiooni juhtimisel. Mul on suur lugupidamine Scandagra Eesti inimeste teadmiste ja oskuste vastu ning loodan palju õppida panustades samas enda tugevustega.”

Scandagra Eesti ASi juhib kuni uue tegevjuhi tulekuni Scandagra Group´i tegevjuht Julius Puodžiuvelis.

Scandagra Eesti AS on suurim loomasööda tootja ja turustaja Eestis. Scandagra tegeleb teravilja ostu ja müügiga, taimekaitsevahendite, väetiste, seemnete, silotarvikute turustamise ning põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega. Scandagra üksused asuvad Viljandis, Elvas, Keilas, Näpil ja Laupal, mille lisaks on üle Eesti kuus kauplust. Ettevõtte 2018 aasta müügitulu oli 84 miljonit eurot ja ettevõttes töötab 126 inimest.

Scandgara Eesti AS on Scandagra Group AB tütarettevõte, mis pakub Baltikumis terviklikku toodete- ja teenustelahendust põllumajandusettevõtetele. Scandagra Group´is on kokku 346 töötajat ja 2018 müügitulu oli 322 miljonit eurot. Scandagra Group AB omanikud on põhjamaade suurimad põllumeeste kooperatiivid DLG (Taani) ja Lantmännen (Rootsi).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960