Autor: Põllumajandus.ee • 7. mai 2019

Otsitakse parimat metsamajandajat

Eesti Erametsaliit ja Erametsakeskus ootavad kandidaate parimate metsamajandajate konkursile. Võitja selgub 24. augustil Rakveres toimuval kogu pere metsapäeval.
Parim metsamajandaja selgub augustis.
Autor: Meelika Sander-Sõrmus

Metsamajandajate konkurssi korraldatakse juba 26. korda, et tunnustada häid metsamajandajaid, kes on teistele metsaomanikele oma tegevusega eeskujuks ning jätkata traditsioone, mis aitavad kaasa nii metsaomanike kui metsaühistute ühistegevusele. Konkursile on osalema oodatud kõik metsaomanikud, kes majandavad oma metsa hästi. Oluline ei ole metsamaa suurus või metsa majandamise juriidiline vorm..

Parimate metsamajandajate konkursil hinnatakse kandidaatide viimaste aastate metsamajanduslikke töid ja muid metsa erinevate väärtustega seotud tegevusi. Arvesse võetakse ka metsaomanike põhimõtteid ja väärtushinnanguid metsade majandamisel, panustamist kogukonna ja maaelu arengusse ning traditsioonide hoidmisse. Osalejatele paneb väärilised auhinnad välja STIHL Eesti.

2019. aasta parima metsamajandaja tiitel antakse üle 24. augustil Rakveres toimuval kogu pere metsapäeval.

Konkursile saab kandidatuuri üles seada kuni 10. maini, kandideerimisankeedi leiab SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751