Autor: Põllumajandus.ee • 8. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KEVILI valis uue nõukogu esimehe

Põllumeeste ühistu KEVILI uus nõukogu valis esimeheks Andres Oopkaup´i.
Kevili nõukogu esimees Andres Oopkaup (vasakul) ja tegevjuht Meelis Annus.
Foto: Oleg_Harchenko

KEVILI on Eesti suurim teravilja- ja rapsikasvatajate ühistu, mille liikmete kasutuses on ca 84 000 hektarit Eestis haritavast maast. Koos tegutsedes tõuseb tulu ühistu liikmetele ning areneb kogu Eesti põllumajandus.

KEVILI uus seitsmeliikmeline nõukogu tuli täna, 8. mail esimest korda Tartus kokku ning valiti nõukogu esimees. Nõukogu esimeheks valiti ühehäälselt Andres Oopkaup, kes ütleb, et ühistegevusel on selgelt tulevik ja seda arendada ning elus hoida on väga oluline.

27. märtsil määratud uued Põllumeeste ühistu KEVILI nõukogu liikmed on Jaak Läänemets, Madis Ajaots, Üllar Hiire, Avo Kons, Heiki Kuusmik, Andres Oopkaup ja Aare Mölder. Nõukogu liikmete ametiaeg on kolm aastat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960