• 15.05.19, 15:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

DeLaval kutsub seminarile

DeLaval korraldab söötmisnõustajate seminari. Seminar toimub 29. mail Eesti Rahva Muuseumis, aadressil Muuseumi tee 2 Tartu.
DeLavali farmihaldustarkvara DelPro
  • DeLavali farmihaldustarkvara DelPro Foto: DeLaval
Seminar on oluline just söötmisnõustajatele, et nad suudaks teha tulevikus oma tööd efektiivsemalt ning pakkuda ka oma kliendile erinevaid võimalusi, et muuta farmitöö edukamaks. Lisaks jagatakse soovitusi, kuidas ja millist farmihaldustarkvara kasutada. Muidugi pakutakse seminaril välja erinevaid DeLavali söötmislahendusi.
Miks peaks tulema seminarile?
Tule seminarile, kui Su klientide seas leidub robotlüpsi farme ning soovid neid nende igapäevatöös veelgi oskuslikumalt toetada.
Pilguheit Delavali “köögipoolele“ erinevate robotlüpsi söötmislahendustele ning nipid-trikid kuidas tagada soovitud loomade liikumise taset.
PÄEVAKAVA
09.30 Hommikukohv
10.00 Automaatse söötmise põhimõtted robotlaudas
11.00 Automaatne söötmine DelPros - ratsioonide loogika; individuaalne söötmine; söötmise võimalused
12.00Kohvipaus
12.30Ratsioonide koostamise praktiline osa, aruandlus/raportid
13.50DeLavali söötmislahendused
Seminari osavõtutasu on 70 eurot, millele lisandub käibemaks. Kohtade arv on piiratud! Hind sisaldab kohvipause, materjale ning praktilisi ja teoreetilisi nõuandeid.
Registreeru telefonil 65 64 137 või e-maili aadressil [email protected].

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele