Autor: Põllumajandus.ee • 28. mai 2019

Konekesko pälvis vastutustundliku ettevõtluse kuldmärgise

Eelmisel nädalal tunnustas Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum Eestis tegutsevaid ettevõtteid, kes hoolivad ümbritsevast ning soovivad panustada ühiskonda rohkemaga, kui seadus nõuab.
Konekesko pälvis vastutustundliku ettevõtluse kuldmärgise.
Foto: Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum tunnustas Konekesko Eesti ASi indeksi kõige säravama, kuldtasemega 2018.

Ettevõtteid hinnati 2018. aasta jooksul teostatud tegevuste põhjal. Vastutustundlik ettevõtlus käsitleb viite huvigruppi - omanikud, kliendid, töötajad, tarnijad ja kogukond.

Konekesko Eesti AS juhi Anne Oja-Aru sõnul Konekeskos töötavad inimesed soovivad oma igapäevase järjekindla tegevusega suurendada positiivset mõju ümbritsevale elukeskkonnale. “Vastutustundlik ettevõtlus on osa meie ärimudelist ning see kajastub kõigis meie tegemistes ja äriotsustes. Pikaajaline äriedu sõltub eelkõige meie töötajate kutseoskustest ja teadmistest ning pühendumusest, klientide rahulolust ja meie kui suunanäitaja mainest. Peame sotsiaalset vastutustundlikkust oluliseks meie tegevuses ning oleme integreerinud need põhimõtted oma tegevuste kõikidesse aspektidesse, ” kommenteeris Oja-Aru.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum (VEF) on 2005. aastal loodud organisatsioon, mis koondab vastutustundlikku ettevõtlust praktiseerivaid ettevõtteid. Foorumi roll on edendada mõtteviisi, et äritegevus peaks lisaks kasumiteenimisele olema ka sotsiaalselt ja keskkonna-alaselt vastutustundlik, et tagada nii oma ettevõtte, ühiskonna ja riigi jätkusuutlikkus. Alates 2007. aastast korraldab VEF vastutustundlikkuse alast hindamist: Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksit.

Kvaliteedimärgis omistatakse Eesti Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksis osalenud ettevõtetele, kes peavad oluliseks jätkusuutlikku arengut ning kes teevad järjekindlalt mitmekülgseid pingutusi positiivse mõju suurendamiseks ümbritsevale keskkonnale.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960