Autor: Põllumajandus.ee • 20. september 2019

Multival uus esindaja Eestis

Agri Partner OÜ ja Soome ettevõte Dometal OY on sõlminud koostöölepingu, mille tulemusena on Multiva kaubamärki kandvate põllumajandusseadmete maaletoojaks ja ametlikuks esindajaks Eestis alates 01.09.2019 Agri Partner OÜ.
Multiva tooteid müüb Eestis Agri Partner OÜ.
Autor: Multiva

Multiva toodete esindamise koondamisest ühe müügiettevõtte alla loodetakse tõsta Multiva kaubamärgi tuntust ja kohalolekut Eestis.

Pikaajalise strategia elluviimise raames toimus Multiva brändiuuendus. Kasutusele võeti uus kaasaegsem logo ning muutusid ka seadmete värvid. Samuti esitleti mitmeid uusi tooteid ja tooteuuendusi. Dometal OY toodab Multiva kaubamärki kandvat kvaliteetset mullaharimise tehnikat, mida eksporditakse enam kui 20 riiki. Multiva tootevalikusse kuuluvad otsekülvikud, kultivaatorid, ketaskoorlid, põllurullid ning haagised. Eesti põllumajandustootjale juba tuttavad VM otsekülvikud kannavad alates 2015. aastast Multiva kaubamärki.

Multiva tootevalik. Fotod: Multiva.

Agri Partner OÜ on Eesti kapitalil 2011. aastal asutatud ettevõte, kelle põhitegevusalaks on erinevate põllumajandusseadmete müük, hooldus ja remont.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751