Autor: Põllumajandus.ee • 20. september 2019

Tallinna Botaanikaaed kutsub põnevate sügisandide näitusele

21. – 29.09 toimub Tallinna Botaanikaaias näitus „Meelteaia maitsed“. Juurviljade, puuviljade ja maitsetaimede kõrval on eksponeeritud arvukalt huvitavaid tomatisorte. Näitusel saab tutvuda meeli ergutavate aromaatsete maitsetaimede väljapanekuga.
Näitusel on eksponeeritud arvukalt huvitavaid tomatisorte.
Foto: Tallinnna Botaanikaaed

„Külastajad saavad veenduda, et porgandid ei ole alati oranžid ja piklikud ning punapeet ei pea tingimata punane olema. Ka mõned kurgisordid võivad rohkem sidruniga sarnaneda kui sellega, mida me tavaliselt kurgiks oleme harjunud pidama,” räägib näituse kuraator Tiia Jaanus. „Eksponeerime näitusel ka tomatikollektsionääri Valdis Pūliņši tomateid. Läti koostööpartner jagab huvilistele oma teadmisi ja kogemusi ning temalt on võimalik osta ka põnevate sortide seemneid,” tutvustab Jaanus algavat näitust.

Nädalavahetustel toimuvad loengud ja teemaekskursioonid. Kaasa on võimalik osta eriliste tomatisortide seemneid ja Eestis kasvatatud viinamarju, viinapuude ja viljapuude istikuid. Näitusel osaleb Saare-Tõrvaaugu Aiand ja Läti tomatikollektsionäär Valdis Pūliņš.

Tallinna Botaanikaaia kasvuhooned on avatud kell 11-19, väliterritoorium kuni 20.00.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960