Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. oktoober 2019

Saaremere Kala juhatuses taas muudatused

PRFoods ASi tütarettevõtte Saaremere Kala ASi juhatuse liige Victoria Leigh-Pearson esitas Saaremere Kala juhatuse ametikohalt tagasiastumise avalduse.
John Ross Jr. eesmärgiks on jõuda Suurbritannia juhtivate lõhetoodete tootjate hulka.
Foto: Pixabay

Saaremere Kala AS-i juhatus jätkab alates 11.10.2019 kaheliikmelisena koosseisus Indrek Kasela ja Christopher Charles Leigh, kuni 11.10.2019 on juhatuse liikmeks ka Ivari Vokk.

Victoria Leigh-Pearson jääb seotuks ASi PRFoods Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigis asuvate tütarettevõtetega vastavalt varem sõlmitud kokkulepetele ja jätkab sealsete äriühingute Coln Valley Smokery Limited ja John Ross Jr. (Aberdeen) Limited) juhatustes panustades nüüdsest veelgi aktiivsemalt nimetatud äriühingute jätkuvasse edusse, pannes suuremat rõhku just eksportturgude müügi arendamisele.

“John Ross Jr. on näidanud alates liitumisest PRFoods Grupiga väga häid tulemusi just kasumlikkuses. Victoria Leigh-Pearson keskendub edaspidi John Ross Jr. uue brändi- ja tootekontseptsiooni lansseerimisele, mille eesmärgiks on tõsta John Ross Jr. ettevõte Suurbritannia juhtivate lõhetoodete tootjate hulka ja suurendada meie tuntust ka mujal maailmas,“ ütles AS-i PRFoods juhatuse liige Indrek Kasela.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960