Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 30. oktoober 2019

Kõik on valmis – me ootame teid!

31. oktoobril ja 1. novembril toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis esimene Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2019, millel on esindatud üle saja maamajandussektori ettevõtte ja organisatsiooni. Homseks messiks hakkavad ettevalmistustööd valmis saama.
EPA mess avab oma uksed homme kell 10.00.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Ootame aastanäitusele umbes paari tuhandet põllu- ja maamajandussektori ettevõtjat ning osalist. EPA on loodud selleks, et anda ettevõtjatele võimalus omavahelisteks kohtumisteks ja uute teadmiste ammutamiseks. Rõõm on tõdeda, et sündmusel on esindatud suur osa sektori juhtivaid ettevõtteid ja huvilisi ootab väga mitmekesine seminariprogramm, mis pakub olulisi teemasid erinevate valdkondade ettevõtjatele,“ ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus.

EPA mess on pea-aegu valmis. Olete oodatud! Fotod: Meelika Sander-Sõrmus

Sõrmuse sõnul on EPA esimese päeva tähtsündmusteks aianduse ja maheturu konverentsid, finantsseminar, põllumeeste autopäev, nelja riigi põllumajandusministrite kohtumine, Balti riikide põllumajandustootjate ja ministrite kohtumine ning õhtune lõikuspidu. Põllumeeste jaoks oodatud sündmus on ka kell 11.30-12.15 toimuv maaeluministri infotund, kus minister Mart Järvik vastab põllumeeste ja maamajandusettevõtjate küsimustele.

Kuigi näitus avab osalejatele uksed juba homme kell 10, siis EPA pidulik avamine toimub kell 12.30 Eesti Rahva Muuseumi peasissekäigu juures. Avamisel osalevad president Arnold Rüütel, maaeluminister Mart Järvik, Tartu linnapea Urmas Klaas, Eesti Rahva Muuseumi direktor Alar Karis ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liikmed Roomet Sõrmus ja Vahur Tõnissoo. Meeleoluka lõõtsamänguga tervitavad külastajaid Aasta Põllumees 2016 Lembit Paal ja Allan Paal.

Olete oodatud! Lisainfot leiab messi kodulehelt: www.epamess.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960