Autor: Põllumajandus.ee • 11. november 2019

ZETOR näitas uue disainiga PROXIMA mudelit

19. – 22. septembril Poolas Bednarys toimunud messil AGRO SHOW tutvustati PROXIMA sarja uut kujundust. Uue kujundusega traktorid jõuavad tootmisse järgmise aasta alguseks.
ZETOi uue disainiga PROXIMA.
Foto: SPECAGRA

„PROXIMA kuulub populaarseimate mudelite hulka, mistõttu otsustasime välja tulla uue disainiga, mis on inspireeritud ZETOR MAJORi mudelitest. Kujundus põhineb taaskord Itaalia stuudio Pininfarina kontseptsioonil ja plaanime tulevikus sama disaini kasutada ka teiste mudelite juures,“ ütles ZETOR TRACTORS a.s. turundusjuht Jakub Hurta.

Lisaks uuele disainile on PROXIMA traktoritel palju uuendusi, sealhulgas ainulaadne kapoti kaldenurk ja uue kujuga katus, mis võimaldab juhile paremat vaadet kabiinist. Uuenduste eelised tulevad esile just laaduriga töötades. Traktori kliimaseadet ja küttesüsteemi on samuti täiustatud ja seeläbi tõhusamaks muudetud. Lisaks on värske disainiga mudelite tootmisel kasutusele võetud ka uued traktori konstruktsiooni tugevust suurendavad tehnoloogiad.

Lisaks uuele disainile on PROXIMA traktoritel palju uuendusi.
Foto: SPECAGRA

Uut kujundust tutvustati PROXIMA sarja 15. aastapäeva puhul. PROXIMA traktorid on praegu saadaval mudelitena PROXIMA CL, PROXIMA GP ja PROXIMA HS, võimsusvahemikus 76 kuni 117 hj. Uut kujundust rakendatakse järk-järgult kõigile kolmele mudelile ning tulevikus ka teistele ZETORi mudelitele.

"PROXIMA traktoreid kasutatakse nii väikestes, kui ka keskmise suurusega põllumajandusettevõtetes, metsanduses ja kommunaaltöödel. PROXIMA on lihtsalt juhitav traktor, mis sobib ideaalselt pea igaks tööks. Samuti töötavad need ideaalselt ka frontaallaaduritega,” lisas Jakub Hurta.

Eestis müüb ZETORi traktorieid SPECAGRA OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960