Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 27. november 2019

Fotod: Põllumajanduse tipptegijad kogunesid Tartus

Selle aasta tippsündmus, konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2020“, tõi Tartusse sektori tippettevõtjad, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest.
Konverentsipäeva võttis kokku Aasta põllumees, Voore Farm OÜ juht Indrek Klammer.
Foto: Aare Hindremäe

Oleme igal aastal lisaks tavasektoritele, nagu teravili, piim ja liha, toonud lavale ka neid teemasid, millest eriti ei räägita. Sel aastal said osalejad aimu, mis toimub vetika- ja karbikasvatuses, kuidas Eestisse rajatakse söödavate putukate farme ja milline on elu Euroopa moodsaimas kitsefarmis. Lisaks lahkasime aianduse valdkonda – kuidas saada eestlane tarbima kodumaist õuna ja lilli.

Vaata konverentsi fotogaleriid:

Konverents "Põllumajanduse Äriplaan 2020". Fotod: Aare Hindremäe.

Kõikide esinejate sõnumi toome teieni lähiajal just siinsamas veebis ja detsembri kuus ilmuvas Äripäeva põllu- ja metsamajanduse erilehes.

Broneeri endale aeg: Konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2021“ toimub 27.11.2020. Olete oodatud!

Täname kõiki, kes võtsid vaevaks esineda, kes osaleda ja kes meie üritust toetasid. Täname päeva modereerimast eAgronomi loojat ja juhti Robin Saluoksa. Ja suured tänud Põllumajandusuuringute Keskusele Maaeluvõrgustiku poolt kokku pandud fotonäituse eest! Suur tänu teile kõigile!

Täname konverentsi toetanud firmasid!
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960