Aasta konsulent 2019 on Marika Oeselg

6. detsembril kuulutas Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) juhatuse esimees Raul Rosenberg välja aasta konsulendi tiitli omaniku, kelleks on MESi nõuandeteenistuse loomakasvatuse konsulent Marika Oeselg.

Aasta konsulent 2019 on Marika Oeselg.   Foto: Maaelu Edendamise Sihtasutus

„Marika Oeselg on aktiivne ja abivalmis nõustaja ning tunnustatud loomakasvatusvaldkonna ekspert, kelle nõuandeid väärtustavad nii pikaajalise kogemusega kui alustavad loomakasvatajad,“ iseloomustas aasta konsulenti MESi nõuandeteenistuse juht Leho Verk.

Marika Oeselg tegutseb loomakasvatuskonsulendina peamiselt Lõuna-Eestis. Lisaks konsulenditööle on ta Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis õpetaja ning viib läbi mitmeid loomakasvatusvaldkonna koolitusi.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võetakse arvesse teiste konsulentide ning MES nõuandeteenistuse töötajate hinnanguid. Aasta konsulent vastab järgmistele kriteeriumitele: ta tegeleb aktiivselt konsulendi tööga, osaleb aktiivselt nõuandesüsteemi arendamises, võtab osa üritustest, tal on hea kolleegi maine ja positiivne klientide tagasiside.

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150