Paljud maamaksuteated olid alusetud

Arvutisüsteem vedas maksu- ja tolliametit alt.  Foto: Andras Kralla

Selgus, et maksu- ja tolliamet on saatnud paljudele inimestele alusetu maamaksuteate.

„Paljud inimesed, kes said sellel nädalal teate maamaksu tasumise kohta, on mures, et tänavu ei ole teate kohaselt arvestatud maksusoodustust kodualuselt maalt,“ teatas maksu- ja tolliamet Facebooki postituses.

„Selgub, et rahvastikuregistri aadresside uuendamise X-tee lahenduse ja maa-ameti maamaksu infosüsteemi vahel on tõrge, mistõttu ei jõudud kõik andmed meile veatult. Kui saad maamaksuteate, kus andmed ei ole õiged või on tasutav summa suurem kui tavaliselt, tuleb pöörduda kohaliku omavalitsuse poole, kes teeb parandused ja esitab meile õiged andmed. Seejärel tühistab MTA eelneva maksunõude ja saadab uue korrektse maksuteate,“ teatab amet.

Maksu- ja tolliamet palub tekkinud ebamugavuste pärast vabandust.

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150