Autor: Põllumajandus.ee • 11. veebruar 2020

Paljud maamaksuteated olid alusetud

Arvutisüsteem vedas maksu- ja tolliametit alt.
Autor: Andras Kralla
Selgus, et maksu- ja tolliamet on saatnud paljudele inimestele alusetu maamaksuteate.

„Paljud inimesed, kes said sellel nädalal teate maamaksu tasumise kohta, on mures, et tänavu ei ole teate kohaselt arvestatud maksusoodustust kodualuselt maalt,“ teatas maksu- ja tolliamet Facebooki postituses.

„Selgub, et rahvastikuregistri aadresside uuendamise X-tee lahenduse ja maa-ameti maamaksu infosüsteemi vahel on tõrge, mistõttu ei jõudud kõik andmed meile veatult. Kui saad maamaksuteate, kus andmed ei ole õiged või on tasutav summa suurem kui tavaliselt, tuleb pöörduda kohaliku omavalitsuse poole, kes teeb parandused ja esitab meile õiged andmed. Seejärel tühistab MTA eelneva maksunõude ja saadab uue korrektse maksuteate,“ teatab amet.

Maksu- ja tolliamet palub tekkinud ebamugavuste pärast vabandust.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751