Autor: Põllumajandus.ee • 20. veebruar 2020

Väderstad pakub praktikakohti Väderstad Tuur 2020 ürituse raames Rootsis

Väderstad pakub praktikat rahvusvahelise ettevõtte professionaalses müügimeeskonnas. Kahe kuu jooksul saad Sa väärtusliku kogemuse põllumajandustehnikaga, maksame Sulle õiglast praktikatasu ja katame kokkulepitud sõidukulud. Töö toimub 5 päeva nädalas erineva ajagraafiku järgi.
Tule Rootsi praktikale!
Foto: Väderstad

Väderstad on edukas, innovaatiline ettevõte, kus töötab üle 1500 pühendunud töötaja. Me tegutseme 40 riigis, toodame kõrgtehnoloogilisi mullaharimismasinaid ja külvikuid põllumeestele üle kogu maailma. Ettevõtte peakontor asub looduskaunis ja üha laienevas Väderstadi külas Rootsis.

Väderstadi Tuur on suurim rahvusvaheline kliendiüritus, mis toimub igal teisel aastal mais ja juunis. Sel ajal võõrustame umbes 2500 külalist üle kogu maailma. Tuuri külastaja õpib tundma Rootsit, meie masinaid ja Väderstadi kui ettevõtet.

PAKUME:

Pakume praktikat rahvusvahelise ettevõtte professionaalses müügimeeskonnas. Kahe kuu jooksul saad Sa väärtusliku kogemuse põllumajandustehnikaga, maksame Sulle õiglast praktikatasu ja katame kokkulepitud sõidukulud. Töö toimub 5 päeva nädalas erineva ajagraafiku järgi.

OOTAME:

Praktikandi peamiste tööülesannete hulka kuuluvad:

Rahvusvahelise kliendiürituse tutvustustegevuste ettevalmistamine;

Igapäevane planeerimine ja masinademod Väderstad Tuuri ajal;

Demomasinapargi hooldamine;

Töötamine külastajate vastuvõtjana ürituste päevadel ja õhtustel üritustel.

SINU PROFIIL

Eeldame, et oled meeskonnahing, kes suudab püsida stressiolukordades rahulikuna. Samuti on oluline, et oleksid sõbralik ja avatud silmaringiga, ei kõhkle inimestega suhtlemast ning oled nõus meie kliendile alati lisamiili võrra vastu jalutama.

Edukaks töötamiseks peab Sul olema laialdane kogemus põllumajandusmasinatega, näiteks erinevat kaubamärki traktorite, aga ka külvi- ja ja maaharimismasinatega. Pead omama traktori juhtimiseks vajalikku T-kategooria juhiluba. Teadmised Väderstadi masinatest tulevad kasuks, kuid ei ole kohustuslikud.

Kuna tuled praktikale rahvusvahelisse ettevõttesse, pead rääkima vabalt inglise keelt!

Uuri lisa: Maria Redwanz, Area Sales Manager, +46 76 834 48 95, [email protected]

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960