Autor: Põllumajandus.ee • 11. märts 2020

Maamess lükkub edasi septembrisse

16.-18. aprillil toimuma pidanud Maamess lükkub seoses maailmas leviva koroonaviirusega edasi sügisesse ning toimub 10.-12. septembril 2020.
Maamess lükkub edasi septembrisse.
Autor: Meelika Sander-Sõrmus

“Pärast põhjalikke arutelusid korraldusmeeskonnaga ei pea me võimalikuks Maamessi korraldamist 16.-18. aprillil, vaid peame ainuõigeks sündmuse edasi lükkamist septembrisse,” rääkis Maamessi projektijuht Margus Kikkul.

Kikkuli sõnul ei tulnud otsuse langetamine kergelt, sest Maamessil on selja taga väärikas ajalugu. “Oleme põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse tegijaid koondavat messi järjepidevalt korraldanud viimased 28 aastat. Meil on siiralt kahju, et oleme sunnitud messi edasi lükkama, kuid peame kaasa aitama koroonaviiruse leviku tõkestamisele,” märkis ta.

Maamess on Eesti suurim mess, millest võttis mullu osa 484 eksponenti 12st riigist ning külastas 45 215 inimest. “Paraku jätab Maamessi edasi lükkamine piirkonda ka märkimisväärse majandusliku jälje. Tellisime 2017. aastal Eesti Konjunktuuriinstituudilt Maamessi regionaalse mõju uuringu, mille järgi oli see toona 3,9 miljonit eurot,” rääkis korraldaja ning lisas, et suure messi edasilükkumine puudutab ettevõtteid paljudest valdkondadest.

Enne Maamessi ostetud piletid ja väljastatud kutsed kehtivad ka sündmuse uutel kuupäevadel 10.-12. septembril 2020.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616