Autor: Põllumajandus.ee • 13. aprill 2020

Põlluinfo otse põllult - AK PÕLLUPILT: VIRUST VÕRUNI

Kannustatuna väga head tagasisidet saanud eelmise hooaja blogipostituste sarjast OTSE PÕLLULT, otsustasime sel hooajal alustada videoblogi sarjaga - AK PÕLLUPILT: VIRUST VÕRUNI, kus läbi kaamerasilma jagame kogu kasvuperioodi vältel aktuaalset põllupilti.
AK PÕLLUPILT: VIRUST VÕRUNI
Foto: BASF

Kui eelmisel hooajal tõime teieni OTSE PÕLLULT rubriigis uudiseid mille pani kokku oma Lõuna-Eestis asuvatel põldudel tehtu ja nähtu põhjal BASFi agronoom Kristjan Kasearu, siis sel hooajal räägime teile põllul toimuvast läbi videoklippide. Tänavu on Kristjanil abijõuks ka BASFi agronoom Alo Põldmaa. Nii on kaetud terve Eesti – Virust Võruni!

Videouudised leiad meie veebist rubriigist AK PÕLLUPILT: VIRUST VÕRUNI.

Kevadised põllutööd on hooga käima läinud. Saamaks ülevaadet, mis on parajasti toimumas nii Lõuna-Eesti kui ka Põhja-Eesti põldudel, tasub vaadata selle nädala videopostitust. Kristjan Kasearu sõnul on Lõuna-Eestis öökülmad, tuul ja päike põlde kenasti kuivatanud ja põldude ettevalmistusega külviks tuleb kiirelt alustada, sest muidu napib külviajal niiskust. Põhjapoolses Eestis on niiskusega parem seis. „Kevad siin on heitlik, ühel päeval talv, teisel kevad. Raske on leida nendes oludes õigeid tegevusi,“ lausus Alo Põldmaa.

Mis seisus on aga talivilja põllud ja mis tööd seal peaks ette võtma, vaata videoülevaatest, mille leiad SIIT.

BASFi agronoomid Kristjan Kasearu ja Alo Põldmaa.
Foto: BASF

Vaata ka hooaja avalugu, mille leiad SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960