Autor: Põllumajandus.ee • 18. mai 2020

Konkurss on alanud - anna oma põld üles

Syngenta alustas 18. maist kõige ilusama Elatus Era põllu konkursiga.
Syngenta alustas 18. maist kõige ilusama Elatus Era põllu konkursiga.
Foto: Syngenta Eesti

Konkursil võivad osaleda kõik Eestis registreeritud, taimekasvatusega tegelevad põllumajandusettevõtted, kes kasvatavad põllukultuure ja kasutavad 2020. taimekasvatushooajal oma võistluspõllul fungitsiidi Elatus™ Era.

Et osaleda konkursil, tutvu esmalt reeglitega, mille leiad SIIT.

Seejärel:

* Tee oma võistluspõllust kaks fotot (üks üldplaanis ja teine lähiplaanis, kus on näha taime lipuleht ja taimede üldine seisund).

* Pane oma võistluspõllule huvitav nimi.

* Lisa lühikirjelduse (kuni 80 sõna), mis kõige paremini Sinu võistluspõllu ilu esile tooks.

Saada fotod oma põllust, põllu nimi ja kirjeldus ning osaleva ettevõtte nimi ja telefoninumber privaatsõnumiga Syngenta Eesti Facebooki kontole. Kui saadetud info vastab konkursi reeglitele, laetakse fotod koos infoga Syngenta Facebooki lehele üles. Kõiki osalejaid, kes on 18. juuniks 2020 saatnud võistluse materjalid Syngenta Eesti Facebooki lehele, hindab konkursi korraldajate komisjon ja internetikasutajad (meeldimiste arv foto all).

Konkursi komisjon valib välja 4 finalisti, kelle võistluspõlde ja taimede olukorda käiakse füüsiliselt hindamas 22. juunil 2020. Konkurssi võtja kuulutatakse välja Syngenta Eesti Facebooki lehel 3. juulil 2020.

Pidulik õhtusöök põllul, Joel Ostradi gurmeetoit, elav muusika ja teie lähedased ning parimad sõbrad. See suveidüll võib saada reaalsuseks!
Foto: Syngenta Eesti

Konkursi peaauhinnaks on pidulik õhtusöök Joel Ostrati ja tema meeskonna valmistatud gurmeetoiduga kõige ilusama Elatus™ Era konkursi võitnud osaleja põllul, kuni 30-le inimesele, koos elava muusika ja vajaliku inventariga. Kõiki konkursi finaliste, kes ei võitnud peaauhinda, autasustatakse restorani vautšeriga õhtusöögiga kahele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960