Autor: Põllumajandus.ee • 20. mai 2020

CLAASi pallivõrke müüb nüüd Baltic Agro

Baltic Agro ja Konekesko on alustanud koostööd CLAAS ROLLATEX pallivõrgu müümiseks Eestis.
CLAASi pallivõrke müüb nüüd Baltic Agro.
Foto: Konekesko Eesti AS

Baltic Agro loomakasvatustoodete tiimi juhi Tiina Meikari sõnul tekib kahe ettevõtte koostöös sünergia, milles mängivad oma osa nii mõlema poole tugev ja pühendunud meeskond kui ka üle 20-aastane teadmiste ja kogemuste pagas. Konekesko esindaja Vallo Kriisa on samuti veendunud, et kahe tugeva ettevõtte koostööst võidavad kõik praegused ja tulevased kliendid, kes saavad nüüd kasutada veel täiuslikumat teenust.

Hea sööt väärib korralikku pallivõrku

Loomakasvatuse efektiivsus sõltub väga palju just söödast, mille üks olulisim komponent on rohusööt. Kui aga kvaliteetset sööta sisaldavad pallid jäävad kehva kattevõrgu tõttu kaitsmata, siis on see sama hea, kui visata iga 12. põhupall lihtsalt minema.

Eesti loomakasvatajad on kasutanud juba ligi 20 aastat CLAAS ROLLATEXi pallivõrku. Tänu pikaajalisele kogemusele ja ulatuslikele välikatsetustele ei ole võrgutoodete valikus CLAASile võrdset: ROLLATEXi pidevalt kasvav kulutõhusus ja töökindlus tagavad loomasööda parima kaitse õiglase hinna eest.

Miks kasutada CLAAS ROLLATEXi pallivõrku?

Paljude aastate jooksul oma headust tõestanud CLAAS ROLLATEXi pallivõrk on väga kvaliteetne ning seda saab kasutada mis tahes koristustingimustes. See muljet avaldava töökindlusega võrk sobib ideaalselt kõigile rulooni- ehk ümarpallipressidele.

CLAAS ROLLATEXi pallivõrk on väga kvaliteetne.
Foto: Konekesko Eesti AS

„ROLLATEXi näol on tegemist väga vastupidava võrguga. See katab palli servast servani ning kaitseb sööta sissetungiva niiskuse eest. Samuti on väga oluline, et selle võrguga väheneb materjalikulu, kuna kogu rullis olev võrk kasutatakse pakkimiseks. CLAASi võrgukalkulaatori abil saab hõlpsasti võrgu materjalikulud välja arvutada. Kalkulaatori leiad SIIT,“ räägib Vallo Kriisa.

Turu pikim võrgurull ROLLATEX PRO

Tavalise ROLLATEXi kõrvale tõi CLAAS eelmisel aastal turule uue põlvkonna kattevõrgu ROLLATEX PRO. Viimase kasuks räägib fakt, et ühe rulliga on võimalik katta 50% rohkem tavalise söödapalle kui tavalise rulliga. Ühe ROLLATEX PRO rulliga valmistate silo puhul kuni 90 lisapalli (1,2 m), heina puhul kuni 70 lisapalli (1,5 m) ja põhu puhul kuni 40 lisapalli (1,75 m).

Turu pikim võrgurull ROLLATEX PRO.
Foto: Konekesko Eesti AS

ROLLATEX PRO 3500 XW laius on 1,30 m, tänu sellele ulatub võrk ka üle palli servade. Lai võrk kaitseb palle veel paremini niiskuse sissetungimise eest.

ROLLATEX PRO tugevdatud pikikeermed teevad võrgu oluliselt vastupidavamaks ning juhivad selle tõrgeteta masinasse ja ümber palli.

Lineaarne rebenemistugevus on ROLLATEX PRO võrgul 290 kg ja teda iseloomustab väike mass meetri kohta. Eelvenituse abil on võimalik rulli täismetraaži 7–10% suurendada.

Pakkimist tõhustavad lisalahendused

EnterNet on CLAASi uus lahendus, mida kasutatakse ümmarguste söödapallide võrguga katmisel. EnterNeti kleepsilt koondab võrgu otsa kitsasse elastsesse torusse, nii et võrku ei pea enam kogu selle laiuses masinale ette andma.

Niisugune lahendus säästab aega ning edastab võrku masinas sujuvalt ja ühtlaselt. EnterNet on saadaval ainult CLAASi pallivõrkude jaoks ning on lisatud ROLLATEXi ja ROLLATEX PRO võrgu standardvarustusse.

Patenditud sidumissüsteem CLAAS Covered katab palli täpselt servast servani ja süsteem CLAAS Covered XW katab isegi mõne sentimeetri üle serva. Nii saavutatakse puhas ja professionaalse ilmega tulemus.

Lisainfot küsida ja pallivõrke tellida saate lähimalt Baltic Agro müügiesindajalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960