Autor: Põllumajandus.ee • 1. juuli 2020

Tule aita valida kõige ilusamat põldu!

Syngenta alustas 18. maist kõige ilusama Elatus Era põllu konkursiga ja kutsub nüüd kõiki huvilisi appi võiduväärilist põldu välja valima.
Tule aita valida kõige ilusamat põldu!
Foto: Pixabay

Selleks tuleks minna Syngenta Facebooki lehele, kuhu kõikide võistluspõldude pildid koos humoorikate põldude kirjeldustega üles on laetud. Oma lemmikutele saad hääle anda siin, vajutades pildi all "meeldib":

Kõige ilusama Elatus Era põllu konkurssi põldudele saab oma hääle anda veel vaid kolm päeva, kuni 3. juulini 2020. Konkursi võitja valitakse korraldajate komisjoni ja internetikasutajate (meeldimiste arv foto all) kokkuvõtvate arvamuste põhjal.

Konkursi peaauhinnaks on pidulik õhtusöök Joel Ostrati ja tema meeskonna valmistatud gurmeetoiduga kõige ilusama Elatus™ Era konkursi võitnud osaleja põllul, kuni 30-le inimesele, koos elava muusika ja vajaliku inventariga.

Kõiki konkursi finaliste, kes ei võitnud peaauhinda, autasustatakse restorani vautšeriga õhtusöögiga kahele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960