Autor: Põllumajandus.ee • 6. juuli 2020

Isamaa ettepanekul lahendab valitsus ajutise välistööjõu probleemi

Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul lahendab koalitsioonierakondade kokkulepe ajutise välistööjõu probleemi ning toetab Eesti ettevõtete konkurentsivõimet.
Helir-Valdor Seeder
Autor: LIIS TREIMANN

Helir-Valdor Seederi sõnul aitab koroonaviiruse eelse töörände taastamine rahuldada tööandjate ja majandussektori vajadused.

Loe lisaks
Valitsus muutis meelt ja lubab võõrtööjõudu riiki

„Meie ettevõtteid puudutavate probleemide ees ei saa silmi kinni pigistada lootuses, et tööjõuprobleemid lahenevad iseenesest. Seetõttu tulimegi välja ettepanekuga, mis taastab varasema mõistliku kontrollitud rändepoliitika ning mis toob kasu Eesti majandusele ja ettevõtlusele,“ ütles Seeder.

„Kokkuleppe kohaselt jälgitakse tähelepanelikult kolmandate riikide tervisenäitajaid ning kehtestatakse eraldi nõuded Eestisse saabujatele. Muus osas taastame tavapärase olukorra ja säilitame konservatiivse rändepoliitika,“ ütles Seeder. Ta lisas, et koalitsiooni poolt välja pakutud põhimõtteline lahendus on palju efektiivsem kui Reformierakonna ettepanek, mis pakub vaid lühiajalist lahendust.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751