Autor: Põllumajandus.ee • 10. juuli 2020

Keeristorm lammutas viljakuivatit

Eelmisel nädalal Virumaal Pajustis möllanud keeristorm lammutas viljakuivatit – kahju vähemalt 10 000 eurot.
Keeristormis kannatada saanud kuivati.

Kolmapäeval, 1. juulil möllas Lääne-Virumaal Vinni vallas keeristorm, mis kahjustas Pajustis tõsiselt viljakuivatit. Torm tabas kuivatit kella 14 paiku ning hoonelt lendas minema osa katusest ja vilja vastuvõtu plekkseinast üks külg.

Õnneks tekitas torm vaid materiaalse kahju. PZU Kindlustuse hinnangul kulub kuivati remondiks vähemalt 10 000 eurot, teatas hoone kindlustanud PZU.

PZU Kindlustuse hinnangul kulub kuivati remondiks vähemalt 10 000 eurot.
Foto: PZU

PZU on rahvusvaheline 200-aastase ajalooga kahjukindlustusselts, mis kuulub Baltimaade suurimate hulka ning on Eestis käibelt ja kahjuhüvitiste mahult üks juhtivaid kahjukindlustusseltse. Poolas kuulub PZU-le varakindlustusturust 33 protsenti ja elukindlustusturust 42,9 protsenti ning Kesk- ja Ida-Euroopas on turuosa 13 protsenti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960