Autor: Põllumajandus.ee • 30. juuli 2020

Konekeskost sai Spearhead´i esindaja Eestis

Spearhead Machinery pakub Euroopa suurimat professionaalsete niitmis- ja multšimisseadmete valikut. Spearhead on leidnud Põhja-Euroopas tugevat poolehoidu ja turustamisõiguse laiendamine kasvatab selle tootemargi ulatust järgmistel aastatel veelgi.
Konekeskost sai Spearhead´i esindaja Eestis.
Foto: Spearhead

Konekesko, kelle juriidiline nimi on nüüdsest DA Estonian Machinery AS, laiendab Eestis oma tootevalikut veelgi, tehes seda lepingu raames, milleni Danish Agro Group ja Spearhead Machinery Ltd jõudsid 2019. aastal. Spearheadi turustamise õigused on nüüd määratud Danish Agro Groupi Baltikumi tütarettevõtetele, kelleks on Konekesko Eestis, SIA Baltic Agro Machinery Lätis ja UAB Baltic Agro Machinery Leedus.

Danish Agro Group ettevõtted pakuvad juhtivaid põllumajandustehnika tootemarke kogu maailmast, lisades sellele asjatundliku teeninduse ja toe. Ühena nendest tootemarkidest on Suurbritannias asuval Spearheadil nüüd turustaja ka Eestis, Leedus ja Lätis. Klientide vahetu tagasiside põhjal saab ettevõte reageerida igas riigis täpselt konkreetsetele vajadustele.

Danish Agro Group teatas koostööst Spearheadiga 2019. aasta märtsis. See kasvatas Norras, Rootsis, Soomes ja Taanis Spearheadi tootemargi tuntust. Iga riik töötab Spearheadiga otse, mis tagab pideva selge suhtluse.

„Meil on suur au pakkuda tugevat Spearheadi tootemarki nüüd ka Eesti, Läti ja Leedu turul. Oleme väga rahul Spearheadi koostööga, mis toimub Skandinaavias ja Soomes. Nüüd ootame suhete laiendamist ja arendamist kogu Baltikumis,“ kommenteeris Danish Agro Machinery A/S-i tootejuhi Thomas Rasmussen. „Me juba jagame oma masinate ja detailide varu kogu Skandinaavia siseturuga ning nüüd saame seda jagada ka Eesti, Läti ja Leedu turuga. See on eeliseks kliendile, kellele peame alati toimetama õige masina või detaili kohale lühikese tarneajaga.“

„On ülimalt meeldiv teha Konekesko ettevõttega Eestis ja Baltic Agro Machinery ettevõtetega Lätis ja Leedus tihedat koostööd. Soovime mõista, kuidas saab Spearhead konkreetselt aidata igat riiki, pakkudes kohalikku ja hõlpsat juurdepääsu meie tugevatele niidukitele ja multšijatele ning kuluvosadele,“ lisas Spearheadi müügi- ja turundusdirektori Antony Prince.

TASUB TEADA

Spearhead Machinery Ltd on asutatud 1988. aastal. Ettevõte on keskendunud taimkatet hooldavate multšijate ning poomniidukite arendamisele ja tootmisele.

Spearheadi masinad on loodud kestma. Kuna valmistamisel ei ole tugevuses järeleandmisi tehtud, tuntakse neid kui eriti vastupidavaid seadmeid, millel on pikk kasutusiga.

Paljud Spearheadi niidukid pakuvad tohutut paindlikkust: neil on rohkesti haakeriistu, mis võimaldavad ühel masinal tulemuslikult täita mitmesuguseid ülesandeid.

Pakkudes tooteid enam kui 30 riigis, hoiab Spearhead kvaliteedi asjus ületamatut mainet. Kõikjal, kus tuleb taimkatet suurel alal tõhusalt niita või multšida, on Spearhead sobivaim tootemark.

Uuri lisa: Kristjan Nelis, DA Estonian Machinery AS tootejuht

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960