Autor: Põllumajandus.ee • 3. september 2020

Vabariigi president külastas Järva valla ettevõtteid

Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid viibis kolmepäevasel visiidil Järvamaal, kus kohtus kohaliku elu eestvedajatega. 2. septembril külastas president Järva valla kahte ettevõtet, milleks olid Natural puiduettevõte Koerus ja Latter NT Amblas.
Latter NT juht Taavi Raba firma tegemistest rääkimas.
Foto: Kersti Kaljulaidi FB album

Amblas tegutsev loomakasvatusfarmide sisustuse tootja Latter on edumeelne ettevõte, mis töötab lähedal ja koos kogukonnaga. Latter on peamiselt Soome turul kasvav ettevõte. Üheks suurimaks plussiks on Latteril ise seadmeid tootev ja ka hooldav ettevõte.

Käesolev aasta on mõjunud erinevate tegurite tõttu firmale mitte küll negatiivselt, kuid pigem tavapärasest veidi rahulikumalt. Amblas tegutsev tootmine annab eriväärtuse sellisel kujul, et klient hindab detaile ja just selliseid detaile Amblas arendatakse ja toodetakse. Peagi on Latter ehitamas endale päikeseparki ja tulemas on uus kontorihoone, mis annab ettevõttele töötajate suhtes lisaväärtuse.

Ettevõtte juhataja Taavi Raba ja Soome turul tegutsev projektijuht Taavi Jaaniste kinnitasid, et nad hindavad väga enda töötajaid ja tunnevad end olulise ettevõttena kogukonnas.

Kohtumine Eesti Vabariigi presidendiga.
Foto: Kersti Kaljulaidi FB album

"Oluline on maaelu edendamine ja oleme seda koostöös ettevõtjatega teinud. Järva vallas on palju tublisid ettevõtjaid, kes pakuvad tööd kohalikele elanikele. Tööandjad pidevalt täiendavad ja arendavad enda töötajaid koolituste näol ja motiveerivad tunnustusega. Järva vald on koostööd teinud paljude ettevõtetega ja toetanud ettevõtjate tegevusi. Kavatseme ka edaspidi selliselt koostööd teha, et ettevõtjad saaksid areneda ja arendada," ütles Järva vallavanem Rait Pihelgas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960