Autor: Rivo Sarapik • 1. oktoober 2020

Juhus viis Kristjan Luha Nike´i tipptegijaks, aga mitte ainult

Kristjan Luha, eAgronoomi värske kommertsjuht.
Foto: Liis Treimann
Värskes saates "Juhi jutud" on külas Kristjan Luha, kes tegi Nike´is 20 aastat rahvusvahelist karjääri ja vahetas maailma ühe tuntuma ettevõtte hiljuti alustava Eesti idufirma eAgronomi vastu ning tegutseb põllundust keskkonnasõbralikumaks muutvas ettevõttes kommertsjuhina.

Räägimegi saates, kuidas edukalt rahvusvaheliselt tippu jõuda, juhtimismõtetest ja oskustest, mis elus edasi aitavad ning miks ta suurest ja nimekast organisatsioonist alustava Eesti iduettevõtte vastu vahetas. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960