Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. oktoober 2020

EPA2020: Baltic Agrol on uudiseid nii aiandusettevõtjale kui teraviljakasvatajale

14.-15. oktoobril toimuval põllumajanduse aastanäitusel EPA2020 leiab Baltic Agro messialalt uut ja huvitavat nii aiandusettevõtja kui viljakasvataja.
Sellest hooajast pakub Baltic Agro viljakasvatajatele Antti kuivateid.
Foto: Baltic Agro AS

Antti kuivatid annavad garantii, et vili on kiiresti ja korralikult kuivatatud. 2020 hooajast on Baltic Agrol pakkuda Antti viljakuivateid - alates ehitusest ja paigaldusest ning lõpetades kasutamise ja hooldusega – head nõu ja toimiva lahenduse saad kõiges, mida vajad teravilja käitlemiseks ja kuivatamiseks. Rohkem infot leiab SIIT.

Kastmissüsteemide ja kasvuhoonete ning tunnelite lahendused aiandustootjatele. Baltic Agro messialalt leiab tehnilised lahendused kastmissüsteemidele ja kasvuhoonetele, sest alates oktoobrist on Hortinet ühinenud Baltic Agro profiaianduse tiimiga. Klientide jaoks tähendab see kvaliteetsete kastmissüsteemide, kasvuhoonete ja tunnelite lahenduste pakkumist projekteerimisest valmimiseni koos nõustamisega. Rohkem infot leiad SIIT.

Baltic Agro messialalt leiab tehnilised lahendused kastmissüsteemidele ja kasvuhoonetele.
Foto: Baltic Agro AS

Ilmajaam sinu põllul. FieldSense ilmajaam aitab koguda ilmaandmeid otse põllul. See täisautomaatne ilmajaam on arendatud täppisviljeluse töövahendina, mis mõõdab sademete hulka, tuule kiirust, temperatuuri õhus ja mullas ning teisi ilma parameetreid, mis aitavad põllumehel teha õigeid otsuseid. FieldSense rakendus telefonile ja arvuti jaoks on eesti keelne.

Sel hooajal on uuenduseks põldude märkimine kaardile ning nende sidumine oma ilmajaamaga. Teiseks uuenduseks on tuulepuhangute näitaja keskmise tuule kiiruse juures. See info aitab veel täpsemalt oma pritsimistöid planeerida!

FieldSense ilmajaam aitab koguda ilmaandmeid otse põllul.
Foto: Baltic Agro AS

OSALE SEMINARIL!

Ilmainfo põllult reaalajas: FieldSense ilmajaam

Avamaa köögivilja- ja marjakultuuride kastmise tehnilised lahendused

Neljapäeval 15. oktoobril kell 10.30 ERMi auditooriumis Helmi Kurrik.

Seminari lisainfo leiad SIIT.

Paindlik lahendus põllutööde tegemiseks on põllumajandustehnika rent. Kui põllud on vaja harida ning saak koristada, siis tasub kaaluda põllutöömasinate rentimist. Baltic Agrost leiad rendiks teraviljakombaini, ratastraktori või teleskooplaaduri.

Kas osta või rentida? Rentides põllumasina töö tegemiseks vajalikul perioodil – maksad vaid rendiaja eest ning ei pea muretsema kulutuste pärast muul ajal. Samuti on garantii, et renditud põllutöömasin asendatakse rikete tekkimisel. Soovitusi rendi või ostu kaalumiseks leab SIIT.

Täpsema info saamiseks väisa Baltic Agro messiboksi. Lisainfot masinate valiku kohta leiab ka SIIT.

MIS ON MIS

14.-15. oktoobrini 2020 toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis teist korda põllumeeste oma suursündmus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020. Uuri messi kohta lisainfot SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960