Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. oktoober 2020

EPA2020: Wihuri Agri toob messile uudised John Deere’lt ja Kramerilt

14.-15. oktoobril toimuval põllumajanduse aastanäitusel EPA2020 on Wihuri Agri väljas uue John Deere PEATAMATU 8R seeria traktoriga 8R 370, Krameri uue teleskooplaaduriga KT457 ja kommunaalhooldusmasinaga Wille 465.
8R seeria traktor on laetud rohke lisavarustusega ning loomulikult viimase aja moodsate GPS lahendustega.
Foto: Wihuri Agri

8R seeria traktor on laetud rohke lisavarustusega ning loomulikult viimase aja moodsate GPS lahendustega (sisse ehitatud antenn). 8R on parim kombinatsioon tõmbejõust, universaalsusest ja madalatest ülalpidamiskuludest. See masin on tõeline põllutöömasin!

Tänu pikale teljevahele ja mootori heale asetusele on loodud parim võimalik kaalujaotus, mis on raskete mullatööde seisukohalt ülimalt tähtis. Tänu Active Command Steering süsteemile on põlluotsapöörded vähem vaeva nõudvad. Samuti tagab see süsteem suurepärase karakteristika transporditöödel. 8R seeria kabiin on läbi aegade kõige luksuslikum, kõrgtehnoloogilisem, ent sellegipoolest imelihtsalt käsitsetav juhtimiskeskus.

Uus kabiin on senisest ruumikam kuid samas vaiksem kui kunagi varem. Kabiini sisenemine on mugavam tänu laiematele astmetele ning madalale uksekäepidemele. See kõik kahvatub aga tippmaterjalidega viimistletud salongis, millest leiate mugavad jalatoed, uudse meelelahutussüsteemi ja isegi massaaži funktsiooniga juhiistme. Pikki tööpäevi täiustab veel tipptasemel valgustus, mis muudab ka pimedad ööd päevadeks.

Uue 8R seeria traktorite kohta saad lähemalt lugeda tootelehelt.

Krameri tootevalikusse on lisandunud uus teleskooplaadur KT457.
Foto: Wihuri Agri

Krameri tootevalikusse on lisandunud uus teleskooplaadur KT457, mis on parima laadurimudeli KT447 mantlipärijaks. Lisaks kasulikule koormuse suurenemisele 100 kg võrra, on nüüd võimalik valida ecospeed PRO ülekannet, milles on kombineeritud maksimaalne tõukejõud ja lõppkiirus 40 km/h. Uuel laaduril on uuenenud kabiin ning tänu uue ehitusega FOPS-võrele (väljapoole jääv) on oluliselt paranenud nähtavus kabiinist (pikisuunalised tugipostid on juhi vaateväljaga kohandatult väljapoole kaldu).

KT 457 tehnilised omadused:

•Maksimaalne tõstevõime 4500 kg, tõstekõrgus 7 m

•Mootor DEUTZ 100 kW/ 135 hj, 3621 cm3, vastab heitgaasinormidele TIER V

•Pikkus ilma tööorganita 4985 mm, laius 2500 mm, kõrgus 2570 mm, kaal 9000 kg

•Liikumiskiirus 0-40 km/h

•Pöörderaadius ilma tööorganita 3755 mm

•Hüdraulika võimsus seadmete käitamisel 140 l/min, 260 bar

Krameri teleskooplaaduri uuendustest leiab lisainfot SIIT.

Wille 465 on oma kaalukategooria kõige populaarsem kommunaalmasin.
Foto: Wihuri Agri

Wille 465 on oma kaalukategooria kõige populaarsem kommunaalmasin. Ehkki kompaktsete mõõtmetega, omab see suurte masinate omadusi ja isegi pikad päevad selle roolis ei väsita. Salong on avar ja juhiistmelt on hea nähtavus igas suunas. Koormustundlik hüdraulika ja proportsionaalselt juhitav silindriline hüdraulika muudavad töö veelgi mugavamaks. Eelkäijaga võrreldes parandab pikendatud teljevahe masina stabiilsust ja kallutuskoormust.

Wille 465 on ideaalne masin erinevateks kommunaaltöödeks, millele saadaval väga lai valik erinevaid tööriistu: leheimur, tõstekorv, kopp, lumesahk, tänavapuhastushari, pinnasetihendaja ja palju muud.

•Mootor: Kohler KDI 2504 TCR, 55,4 kW/ 74,3 hj

•Hüdrostaatiline ülekanne

•Tõstekõrgus: 2 800 mm

•Pikkus: 4 270 mm, laius: 1 655 mm, kõrgus: 2 175 mm, teljevahe: 2 090 mm

•Pöörderaadius: 3 420 mm, kaal: 3 420 kg, kiirus: 0-40 km/h

Wihuri Agri on alates oktoobrist Vilakone Oy keskkonnahooldusmasinate ametlik esindaja Eestis.

MIS ON MIS

14.-15. oktoobrini 2020 toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis teist korda põllumeeste oma suursündmus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020. Uuri messi kohta lisainfot SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960