Autor: Põllumajandus.ee • 10. november 2020

Põllu-, ehitus- ja metsamasinate müüja sai uue nime

DA Estonian Machinery AS (endine Konekesko Eesti AS), Eesti üks suuremaid põllu-, ehitus- ja metsamasinate müüjaid, sai uue ärinime: Baltic Agro Machinery AS.
Baltic Agro Machinery Mäeküla esindus.
Foto: Baltic Agro Machinery AS

Nime muutus on osa ettevõtte järk-järgulisest integreerimisest Danish Agro Gruppi, mis omandas 100% Konekesko Eesti AS aktsiatest aprillis 2020.

Danish Agro Grupi masinate divisjon esindab CLAASi brändi seitsmes euroopa riigis, mis annab põllumajandustootjatele palju eeliseid teeninduse, varuosade ja kasutatud masinatega kauplemise valdkonnas. Samuti edendatakse jõuliselt edasi väga oluliste metsandusele ja ehitustehnikale keskendunud ärisuunda esindades selliseid nimekaid metsa- ja ehitusmasinate brände nagu PONSSE, KOBELCO ja KUBOTA.

„Oleme veendunud, et suurte kogemustega rahvusvahelisse kontserni kuulumine annab meile võimaluse pakkuda nii meie praegustele kui ka tulevastele klientidele veel paremaid kaupu ja teenuseid,“ ütles Baltic Agro Machinery põllumajandus-, metsa- ja ehitusmasinate osakonnajuhataja Martin Ots.

Ettevõtte nime muutmislugu näeb siit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960