Autor: Ain Alvela • 27. november 2020

Põllumajandustootjate TOP: Soodne vilja-aasta kergitas Männiku Teravilja tublisse kasumisse

Eelmise aasta teraviljakasvatust soosiv ilm kergitas Lääne-Virumaal Rakvere ümbruses paiknevaid põldusid hariva OÜ Männiku Teravili müügitulu mullu 2018. aastaga võrreldes kahekordseks. Ettevõte saavutas Põllumajandustootjate TOPis 3. koha.
Männiku Teravilja omanik harib pea 5000 hektarit põllumaad.
Foto: Männiku Teravili OÜ

Majandusaasta aruande põhjal otsustades võib öelda, et alates 2017. aastast aktiivset majandustegevust näitav ettevõte kerkis Eesti põllumajandusettevõtete tippu just tänu heale viljasaagile, mis mullu tublisti ettevõtte käivet kasvatas, kahjumist tublisse kasumisse aitas tõusta ning tänu suhteliselt madalatele tegevuskuludele ka rentaablusnäitajad märkimisväärselt heaks kergitas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960